IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2015, 17:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kocaeli'de 1800 kadının erotik görüntülerini kaydedip..!




KOCAELİ'de, kendisini modellik ajansı sahibi olarak tanıtıp, bilgisayardan kameralı sohbet ettiği çoğunluğu yabancı genç kadınların görüntülerini kaydettiği ve daha sonra şantaj yaptığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı.
Bu kişinin telefon ve bilgisayarları ile diğer dijital depolama metaryallerinde, erotik görüntüler içeren 1800 kamera kaydı bulundu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, bazı kişilerin E.Ç. adlı şahsın kendisini modellik ajansı sahibi olarak tanıtıp sohbet ettikten sonra görüntülerini çektiği, daha sonra da bunlarla şantaj yaptığı yolunda ihbarlar alınmaya başlandığını açıkladı. Son olarak Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli Emrniyet Müdürlüğü'ne, Romanya vatandaşı genç bir kadının yaptığı şikayet iletildi. Romanyalı kadının yine bu kişi tarafından internet üzerinden yapılan yazışmalar sırasında erotik görüntülerinin kaydedildiği, bu görüntülerin E.Ç. tarafından internet ortamında yayıldığı, Romanyalı kadının itirazlarına rağmen tehdit edildiği, yeniden kamera karşısına geçin soyunmasını istediği ve şantaj yapıldığı belirtildi.

Kocaeli Siber Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Gölcük İlçesi'nde oturduğu belirlenen ve üniversite mezunu olduğu anlaşılan şüpheli E.Ç.'yi yakaladı. Şüpheli ifadesinde, iş bulamaması nedeniyle internet ortamında yaptığı araştırmalarda Taylant'da web cam görüntülerinin kaydedilerek para kazanıldığını öğrendiğini belirterek bu yolu denediğini itiraf etti. İinternette bulunan sosyal medya hesaplarını inceleyerek özellikle yabancı kadınlarla iletişime geçtiğini söyleyen E.Ç., değişik takma isimler kullanarak kadınlara kendini modellik ajansı sahibi olarak tanıttığını, kameralı sohbetleri yaklaşık 3 yıldır kayıt altına aldığını anlattı.

Şüpheli E.Ç. 'nin evinde yapılan aramada el konulan bilgisayar ve diğer dijital materyallerin incelemesinde yaklaşık 1800 kamera kayıt görüntüsü olduğu tesbit etildi. Bu videolarda yer alan bilgiler doğrultusunda mağdur kişilerin bulunmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Soruşturma sürdürülüyor.
İZMİT(Kocaeli), (DHA)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
1800, erotik, görüntülerini, kadının, kaydedip, kocaelide


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
kaydedip kullanamayabilirsiniz fakat bir çok konuda örnek bulabilirsiniz Kaf_Dağı Delphi 0 18 Mart 2015 14:16
TSK, O Helikopterin Radar Görüntülerini Yayınladı Rhytia Haber Arşivi 0 17 Eylül 2013 04:27
Badnick Kaydedip okutmak sniper mIRC Scripting Sorunları 13 17 Mayıs 2008 15:10
Girdiğin kanalın adını resim olrak kaydedip arka plana yüklemek Alience mIRC Scripting Hazır Kodlar 16 03 Şubat 2008 13:46