IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Haziran 2015, 11:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fernandes'e mahkemeden ceza





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes'e bir eğlence mekanında tanıştığı iki kadını darp ettiği gerekçesiyle 12 bin TL para cezası verildi.
Beşiktaş'ın Portekizli eski oyuncusu Manuel Fernandes'in 4 Mayıs 2013 günü bir eğlence mekanında tanıştıktan sonra evine götürdüğü iki genç kadını darp ettiği gerekçesiyle İstanbul 84. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava, karara bağlandı. Duruşmada şikayetçiler Gülşah Ö. ile Damla Ç. hazır bulunurken, sanık Manuel Fernandes'i avukatı temsil etti.

"CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUZ"
Duruşmada olayın yaşandığı rezidansa şikayetçilerin giriş ve çıkışlarını gösteren güvenlik kamera görüntüleri izlendi. CD'deki bir görüntünün ise açılmadığı belirtildi. Bu görüntülere ilişkin bilirkişi raporunun da mahkemeye ulaştığı kaydedildi. Son sözleri sorulan şikayetçiler Damla Ç. ve Gülşah Ö., görüntülerde giriş ve çıkıştaki durumlarının bazı şeyleri gösterdiğini belirtti. Damla Ç. ve Gülşah Ö., darp edildikleri anın görüntülerinin bulunmadığını kaydetti. Şikayetçiler Fernandes'in cezalandırılmasını istedi.

AVUKATI BERAATİNİ İSTEDİ
Fernandes'in avukatı Hakan İnce ise, mevcut delillerle karar vermenin hukuka aykırı olacağını belirterek, şikayetçilerin çelişkili ifadeler verdiğini kaydetti. Avukat İnce, tek delilin şikayetçilerin soyut ifadeleri olduğunu savundu. İnce, müvekkilinin durup dururken saldırmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu savunarak beraat kararı verilmesini talep etti.

100'ER GÜN ADLİ PARA CEZASI
Mahkeme, duruşmaya verdiği kısa aranın ardından davayı karara bağladı. Fernandes'in darp suçunu işlediğinin sabit olduğuna hükmeden mahkeme, "Basit yaralama" suçunu iki kişiye yönelik işlediği gerekçesiyle toplam 100'er gün adli para cezasına çarptırdı. Günlüğü 60 TL'den bu cezayı 12 bin lira adli para cezasına çeviren mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

10 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU
İddianamede, Fernandes'in iki kez 'kasten yaralama' suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edilmişti. Adli Tıp Kurumu'nun raporunda Gülşah Ö.'nün parmaklarında ve sağ şakağında, Damla Ç.'nin de elinde ve kolunda darp izleri oluştuğu belirtilmişti.
Ümit TÜRK İSTANBUL / DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ceza, fernandese, mahkemeden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mahkemeden kocasından dayak yiyen kadına skandal ceza SeytaninOrkestrasi Haber Arşivi 2 05 Haziran 2015 18:36
Mahkemeden F.Bahçe kararı: Ceza yok AngeL Spor Haberleri 0 22 Kasım 2013 22:43
Mahkemeden şok karar! Zen Haber Arşivi 0 01 Kasım 2012 12:48