IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2015, 14:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tam bir suç makinesi!




Adana ve Mersin polisinin birlikte yaptığı çalışma sonucu Türkiye'nin 42 ilinde 83 hırsızlık olayından aranan 30 yaşındaki Garip Andak ile suç ortağı 26 yaşındaki Rıdvan Yılmaz yakalandı.
Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'nde bir apartmandan çıkan 2 kişinin çelik para kasasını otomobile yükleyip hızla uzaklaştığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, apartmanın ve çevredeki binaların güvenlik kamerasını izleyip, hırsızların 33 DGS 63 plakalı otomobil ile kaçtığını belirledi. Emekli asker olan M.İ.'ye ait dairenin kapı kilidini söküp, yatak odasında bulunan şifreli para kasasını çaldığı anlaşılan şüphelilerin peşine Mersin polisi düştü. Otomobil, Tarsus-Adana- Gaziantep Otoyolu'nda (TAG) yakalandı. Kiralık olduğu anlaşılan otomobildeki Garip Andak ile Rıdvan Yılmaz gözaltına alınarak Adana'ya getirildi. Otomobilde yapılan aramada, M.İ.'nin evinden çalınan kasada bulunan iki cep telefonu, 2 kol saati ile tespih ele geçirildi.

Zanlılardan Garip Andak'ın Türkiye'nin 42 ayrı ilinde toplam 83 ayrı hırsızlık yaptığı iddiasıyla arandığı ortaya çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alına Garip Andak, kasayı otoyolda parçalayarak açıp içindekileri aldıktan sonra attıklarını söyledi. Otoyol üzerinde çalışma yapan polis ekipleri, parçalanmış kasayı buldu.

Türkiye'nin her yerinde aranırken Adana ve Mersin polisinin ortak çalışmasıyla yakalanan Garip Andak ile suç ortağı Rıdvan Yılmaz, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Her iki zanlı da çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bîr, makinesi, suc, tam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fön Makinesi OzGuR Komedi ve Mizah 0 02 Mart 2012 16:05
Hesap Makinesi Cemalizim Visual Basic 0 21 Temmuz 2008 18:35
Hesap makinesi Cemalizim C ve C++ 0 19 Temmuz 2008 15:28