IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Yunan Merkez Bankası'ndan bomba rapor (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/695309-yunan-merkez-bankasindan-bomba-rapor.html)

Lucifer 18 Haziran 2015 10:32

Yunan Merkez Bankası'ndan bomba rapor
 
Yunanistan Merkez Bankası Başkanı Yannis Sturnaras'ın imzasını taşıyan ve Parlamento'ya iletilen yıllık rapor, bomba etkisi yarattı. Raporda, hükümetin kreditörlerle (AB heyeti, Avrupa Merkez Bankası ve IMF) sürdürdüğü görüşmelerden sonuç çıkmaması durumunda, Yunanistan'ın sadece para birliğinden değil AB'den de çıkmasına yol açabileceği, Komşu'nun Balkanlar arasında yoksul bir ülke haline dönüşebileceği tahminlerine yer verildi.

BITCOIN 18 HAFTANIN ZİRVESİNDE
Raporda, "Böyle bir olasılıkta AB içindeki ortaklarımızın sayesinde bugüne dek yönetebildiğimiz ekonomik krizin, kontrolden çıkmasına, banka sistemimizin çökmesine, istikrarın bozulmasına, enflasyonun fırlamasına neden olur ki; bu da işsizlik oranının daha da artmasına, durgunluğun süresiz hale gelmesine yol açar" ifadelerine yer veriliyor. Yunanistan'ın eurodan çıkışı dışında, mevduat sahiplerinin de birikimlerini bankalardan çekip sanal para birimi Bitcoin'e yatırdığı ifade ediliyor. Reuters, Bitcoin'in son 18 haftanın en hızlı yükselişine girdiğini belirtti. Krizin en çok vurduğu 18-36 yaş arasındaki nüfusun ise yüzde 63.5'inin artık ailesiyle birlikte yaşadığı tespit edildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net