IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2015, 10:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ŞOK! Cansu Kaya'nın katil zanlılarının ilk ifadeleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın kanalda ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı.

Muğla Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan 5 kişilik özel ekip, olayla ilgili çalışma yaptı. Ekipler, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyerek Kaya'nın olay günü M.P.Ç. ve N.D. ile birlikte olduğunu tespit etti.



Öte yandan, şüphelilerin olay günü Kaya ile geç saatlerde göle girdikleri ve genç kızın gölden çıkmaması üzerine olay yerinden kaçtıklarını iddia ettikleri öğrenildi.

ZANLILAR İTİRAF ETTİ
Kaya'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, genç kızın son olarak birlikte görüldüğü erkek arkadaşı U.D'nin yanı sıra ifadesine başvurulan M.P.C. ve N.D. isimli arkadaşları suçlarını itiraf etti.

Cansu Kaya'nın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan zanlılardan N.D.'nin (24) jandarmaya verdiği ilk ifadede, "M.P.C., suya atladı, arkasından da Cansu suya atladı. Cansu sudan çıkmayınca olay yerinden kaçtık. Cansu'ya ait elbise ve çantasını farklı bir noktaya götürerek yaktık" dediği, M.P.C.'nin (17) de bunu doğruladığı öğrenildi.

Muğla Valisi Amir çiçek, cinayetin en kısa sürede aydınlatılacağını söyledi.Ortaca'nın Mergenli Mahallesi'nde yaşayan Cansu Kaya, geçen pazar günü, garson olarak çalıştığı Dalyan Mahallesi'ndeki restorandan, mesai bitiminin ardından ayrıldıktan sonra kayıplara karıştı. Dalyan'da kaldığı apart otele gitmeyen Kaya'ya cep telefonundan da ulaşamayan yakınları meraklanıp, aramaya başladı. Jandarma ve polise de kayıp ihbarında bulunan yakınlarının endişeli bekleyişi, geçen salı günü acıyla son buldu. Cansu Kaya'nın cesedi, arama çalışmalarına katılan ablası Burcu Kaya tarafından Dalyan'ın Çandır Geçişi Mevkii'ndeki su kenarında bulundu. Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan Kaya'nın yapılan otopsisinde, cinsel saldırıya uğradığı; ayrıca boğulduktan sonra cansız bedeninin suya atıldığı ortaya çıktı.

Otopsi sonrası cenazesi ailesine teslim edilen Kaya, dün (çarşamba) saat 16.00'da, evinin önünde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Genç kızın nem tabutuna hem de mezarına gelinlik örtüldü.

KANALDA DELİL ARANIYOR
Cesedin bulunmasının ardından Kaya'nın son olarak görüldüğü erkek arkadaşı U.D.'nin de aralarında bulunduğu üç kişi; ifadelerine başvurulmak üzere Ortaca İlçe Jandarma Karakolu'na götürüldü. Ardından bu üç kişi, serbest bırakıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği'ne bağlı Marmaris Dalgıç Polis Timi'nde görevli dört kişilik ekip; Kaya'nın cesedinin bulunduğu kanalda bugün saat 12.30 itibariyle çalışma başlattı. Dalgıçların kanalda; genç kıza ait olabilecek çanta ve giysinin yanı sıra olası delilleri aradığı belirtildi. Jandarma da Dalyan Mahallesi'ndeki işyeri ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Kaya'nın cesedinin bulunduğu bölgede kameraların bulunmadığı belirtildi.

VALİDEN ÖZEL EKİP KURULDU AÇIKLAMASI
Muğla Valisi Amir Çiçek, "Cansu kızımızın ailesine başsağlığı diliyorum. Cinayetin aydınlatılması için jandarma tarafından 5 kişilik özel ekip oluşturuldu. Şu anda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyorlar. İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ile irtibat halindeyim. Evladımızın ailesinin gönlü rahat olsun. Onların acısı bizim acımızdır. Olayın faili yada failleri en kısa sürede yakalanıp adalete teslim edilecek" dedi.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın kanalda ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Cesedinin bulunduğu kanalda polis balıkadamların yaptığı çalışma sona erdi. Aralamalarda Kara'ya ait herhangi bir eşyaya rastlanmadı.


VALİLİKTEN YAZILI AÇIKLAMA
Muğla Valiliği'nden konuşla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Cansu Kaya'nın kanalda ölü bulunması olayının aydınlatılması için İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ve Asayiş Şube müdürlükleri birimleri ile Ortaca İlçe Jandarma Komutanlığı birimlerinden oluşan özel ekip oluşturuldu. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ve gözetiminde ön otopsi raporu için Dalyan Mahallesi sağlık Ocağı'nda inceleme yapılmış, ölüm sebebi tespit edilememiş, kesin ölüm sebebinin tespiti maksadıyla Muğla Adli tıp Kurumu'na maktul sevk edilmiştir. Henüz adli tıp raporu sonuçlanmamıştır. Oluşturulan özel ekip tarafından ölüm sebebiyle ilgili bütün ihtimaller göz önünde bulundurularak geniş çaplı bir araştırma ve soruşturma yapılmış, bu kapsamda maktulün bulunduğu bölgedeki bütün kamera kayıtlarının incelenmeye başlanmıştır. Cumhuriyet Savcısı tarafından Marmaris'te konuşlu İl Emniyet Müdürlüğü Dalgıç ekibi istenmiş, bugün saat 13.00'dan itibaren dalgıçlar olay bölgesinde delil aramaya başlandı. Yapılan çalışmalarda 4'ü şüpheli olmak üzere toplam 11 şahsın bilgisine başvuruldu. Biri maktule, üçü şüphelilere ait dört ikamette arama yapıldı. Oluşturulan özel ekip tarafından soruşturma çok yönlü sürüyor."
Bu açıklamanın ardından akşam saatlerinde iki şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cansu, ifadeleri, ilk, katil, kayanın, zanlılarının, Şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hazal Kaya Resimleri - Hazal Kaya'dan Kareler - Fotoğraflar, Görüntüler.. Sevda Yerli Ünlü Resimleri 0 17 Ekim 2012 06:36
Mail ifadeleri Messenger MSN ifadeleri Dilara Avatar ve Smiley 0 20 Kasım 2010 12:50
Katil balina katil oldu! Lucifer Haber Arşivi 0 25 Şubat 2010 21:15