IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Haziran 2015, 15:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Recep İvedik, Fatih Terim'in Damadı İle Hamburgerci Oldu




Recep İvedik filmleriyle seyirci rekorları kıran Şahan Gökbakar, hamburgerci oldu. Burgerman markasıyla ilk şubesini Levent'te açan Gökbakar, Instagram hesabından da yeni işinin duyurusunu yaptı. 1 milyon lira yatırım yapılan restoran için Gökbakar, "Köfte ve patatesler dondurulmuş olmayacak. Etlerimiz de helal kesim sertifikalıdır" açıklaması yaptı.

İSTANBUL'DA 5 ŞUBE

Yüzde 70'i Şahan Gökbakar'a ait olan Burgerman'in diğer ortakları ise Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim 'in damadı Ahmet Baran Çetin ve Mesut Tatlışen. Sektörün son yıllarda hızlı bir büyüme yakaladığına işaret eden Tatlışen, şöyle konuştu: "Şahan Gökbakar ile uzun süredir böyle bir işe girmek için çalışmalar yapıyorduk. Amerika'da son yıllarda yerel hamburger markalarının çok hızlı büyüdüğünü gördük. Birkaç kez ABD'de bu markaları inceleme fırsatı bulduk. Sonunda 'Burgerman' markasını yarattık. İlk etapta 1 milyon liralık yatırım yaptık. Bu yatırım artacak. İstanbul'da 4 şube daha açacağız. 2 tane de İstanbul dışında. Daha sonra franchise vermeyi planlıyoruz."

ŞAHAN EĞİTİYOR

Burgerman'deki ekibe Şahan Gökbakar'ın eğitim verdiğini anlatan Tatlışen, "Şahan'ın yeme-içme sektörüne ilgisi çok fazla. Etin nasıl pişirileceği, hamburgerin nasıl paketleneceği konusunda ekibe eğitimler verdi. Burgerman'i yurtdışına da taşımaya planlıyoruz. Bizim için en iyi örnek 'Simit Sarayı' oldu. Fast-food sektörü hem dünyada hem Türkiye'de büyüyor. Ancak tüketiciler biraz daha farklı tatlar arıyor. Burada dondurulmuş ürün kullanamayacağız. Patatesimiz ve etimiz günlük geliyor. Mönü fiyatları ise 10.95 TL'den başlıyor. En pahalı 14.95 TL" dedi.

AÇILIŞ GÜNÜ 1000 KİŞİ

17 Haziran'da açılan Burgerman'e ilk gün 1000'e yakın kişinin geldiğini anlatan Mesut Tatlışen, "Özellikle sosyal medyadan Şahan'ın yaptığı paylaşımlar etkili oluyor. Açılış günü 1000'e yakın kişi geldi" dedi. Gökbakar ise Instagram'dan paylaştığı fotoğraflara şunları yazdı: "Büyük ilgi görüyoruz. Burgerman coştu. Müessesemiz sizlere teşekkür eder."

NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİN DE OLUR

Şahan Gökbakar, açılış günü sosyal medyadan ayrıca şu mesajı verdi: "Allah yolumuzu açık etsin. Ramazan boyunca gündüzler sakin olacağı için hem eksiklerimizi göreceğiz hem de antrenman yapmış olacağız. Taze dondurulmamış burger köftesi ve taze, dondurulmamış patatesin tadına bakmak isteyen herkesi Burgerman'e bekleriz. Not: Nazar etme ne olur, çalış senin de olur."

Şahan Gökbakar, Mesut Tatlışen ile Fatih Terim'in yer aldığı fotoğrafın altına, "Yavaş yavaş misafirlerimizi ağırlamaya başladık ilk misafirimiz imparator" yazdı. (Kaynak:Hürriyet)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
damadı, fatih, hamburgerci, oldu, recep, terimin, yle, İvedik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Recep İvedik 4'ten ilk kareler, Recep İvedik 4 Resimleri Violent Sinema Dünyası 0 04 Ocak 2014 14:01
Flaş!.. Fatih terim’in küçük kizi buse terim, şike operasyonu kapsaminda gözaltina.. PauL Haber Arşivi 0 12 Ocak 2012 16:27
Recep İvedik 3'ün tarihi belli oldu ... KraLiSHE Sinema Dünyası 0 27 Mart 2009 01:15