IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Haziran 2015, 10:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini




Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini


Hava sıcaklığının, yağış alan yerlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, İç Anadolu, Karadeniz, Sakarya, Kocaeli, Erzurum, Kars ve Ardahan ile Adana, Osmaniye ve Erzincan'ın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kastamonu, Çankırı, Çorum, Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun ve Sinop'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


Rüzgar ise kuzey, iç ve batı kesimlerde kuzey yönlerden, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların; Kastamonu, Çankırı, Çorum, Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun ve Sinop'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar...) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.


BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Adana ve Osmaniye'nin kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Karaman dışında bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çankırı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kastamonu çevreleri ile Sinop'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Ordu ve Giresun çevreleri ile Samsun'un iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı kuzey kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzincan'ın kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı çok bulutlu.(26)

ANKARA: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(24)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (29)

ADANA: Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu, kuzey kesimleri sağanak yağışlı. (30)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (36)

SAMSUN: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (25)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(29)

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dakika, durumu, hava, meteorolojiden, son, tahmini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2015 10:25
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini Lucifer Haber Arşivi 0 15 Haziran 2015 11:17
Hava durumu - Meteoroloji'den uyarılar Desmont Haber Arşivi 0 24 Aralık 2014 20:11
Hava durumu - Meteoroloji'den uyarılar Desmont Haber Arşivi 0 21 Aralık 2014 11:07