IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2015, 09:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
‘Din dersi’ veren doktora soruşturma





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eyüp’te iki çocuk annesi Zübeyde Balcı, baş ve boyun ağrıları nedeniyle muayene olmak için gittiği devlet hastanesinde kadın uzman doktorun kıyafetini açık bularak kendisine “Kolunuz başınız açık gezerseniz. Dışarıda böyle dolaştığınız sürece herkes size bakıyor. Onun için siz nazardan böyle oluyorsunuz” dediğini öne sürdü.

Özgür ALTUNCU n Taner YENER/DHA

Hastane yönetimi 1 ay önce göreve başlayan doktorla ilgili idari soruşturma başlatırken Balcı da savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
Balcı, baş ve boyun ağrısı şikayetiyle Eyüp Devlet Hastanesi Nöroloji Polikliniği’ne gittiğini, kendisini muayene eden uzman doktor N.N.K.’nın kıyafetini açık bularak dini telkinlerde bulunduğunu anlattı. Balcı kadın doktorla arasındaki diyaloğu şöyle anlattı:
“’Allah’ın bize sunmuş olduğu bazı şeyler vardır’ dedi. ’Siz bunları yerine getirmiyorsunuz. Sizin içinize vesvese kaçmış.’ Sonra Peygamberimizin hadislerinden açıklamalar yaptı. ‘İslamiyet’i yaşamadığınız için. Hanımefendi bir vaziyetinize bakın. Siz kolu bacağı açık gezdiğiniz için, cilalı boyalı. O yüzden böyle ağrılarınız var. Siz hasta falan değilsiniz’”
Doktora sadece şikâyetlerini anlattığını ve aralarında herhangi bir tartışma geçmediğini söyleyen Balcı, “Dedi ki, ‘İslamiyet’i yaşamadığınız için.’ Bakın hocam, dedim. Ben İslamiyeti bilmeyen bir insan değilim. Ben burada sizden İslamiyet dersi almaya gelmedim. Şikâyetlerimi bildirdim. Ağrılarımı anlattım.” dedi.
‘Nazardan böyle oluyorsunuz’
Balcı, doktorun “Siz kolunuz başınız açık gezerseniz. Dışarıda böyle dolaştığınız sürece herkes size bakıyor. Onun için siz nazardan böyle oluyorsunuz. Evinizde durun. Evin içinde ancak eşiniz dostunuz sizi görür. Onlar da sizi nazar etmezler. Dışarı çıkmazsanız bu vaziyette siz hasta olmazsınız” dediğini öne sürdü. Balcı, bir başka hastanın da aynı doktordan şikayetçi olduğunu iddia etti. Kendisinin başhekimlikte şikâyet için gittiğinde bir başka hastanın da aynı doktordan tepki göstererek çıktığını söyleyen Balcı, “15 yaşında, demiş oğlunuz. Erkek çocuk olduğu için ramazanı nasıl yaşıyorsunuz. İslamiyet’ten bahsetmiş. ‘Bu bir erkek çocuk. Orucum bozulur. Bu erkek çocuk olduğu için bakamam’ demiş” iddiasında bulundu. İkinci hastanın da hastane yönetimine şikayette bulunduğu öğrenildi.
İddiaların odağındaki doktor konuşmak istemediğini söyledi. İki hastanın şikâyetleri doğrultusunda hastane yönetimi iddiaların odağındaki doktorla ilgili idari inceleme başlattı. Ayrıca Zübeyde Balcı’nın doktor hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dersi’, doktora, soruşturma, veren, ‘din


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doktora şiddetten korunma dersi PassioN Haber Arşivi 0 13 Mayıs 2012 15:00
8 yaşındaki hastası için ‘Noel Baba’ olan doktora soruşturma Swat Haber Arşivi 0 14 Ocak 2012 09:37