IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2015, 10:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendisini vuranın bulunması için ölmesi gerekiyor




Milliyet'te yer alan habere göre; Kocamustafapaşa’da geçen yıl ekim ayında polis tarafından sokak ortasında vurulan Mert Mehmet Tilev, 9 aydır komada. Tilev’in vurulmasına ilişkin başlatılan savcılık dosyasında, o günden bu yana herhangi bir gelişme yaşanmadı. Aile, katilin bulunması için tüm umudunu, ölüm sonrası beyinden çıkartılacak kurşuna yapılması planlanan balistik incelemeye bağladı.

Mert Mehmet Tilev, 24 Ekim 2014’te Kocamustafapaşa’da polis tarafından kimlik kontrolü için durduruldu. Polis memurları ile genç adam arasında bir tartışma yaşandı. Bu tartışma üzerine gözaltına alınmak istenen 24 yaşındaki Tilev, yüzüne biber gazı sıkılarak karakola götürüldü. Tilev’in, Aksaray Polis Karakolu’nda gözaltında işkenceye maruz kaldığı iddia edildi.

TEDAVİ UMUDU KALMADI
Ailesi, serbest bırakıldığında yüzünde ve vücudunda morluklar olan Tilev’in gözaltında şiddete maruz kaldığını gösteren fotoğrafları paylaştı. Tilev’in, karakoldan çıktıktan 2 gün sonra satırla polis memurlarına bağırarak, “Beni bu hale getirenler gelsin” dediği öne sürüldü. Etrafını saran polis memurları, koşmaya başlayan genç adamın yere düştüğü esnada kafasına ateş etti.

26 Ekim 2014 tarihinde Samatya eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisine kaldırılan 24 yaşındaki genç, 9 aydır komada. Doktorlar tarafından bir süre önce artık tedavi umudu kalmadığı için hastaneden evine gönderilen bitkisel hayattaki Tilev, geçtiğimiz günlerde midesinin patlaması üzerine tekrar hastaneye kaldırıldı.

NET GÖRÜNTÜLER "BOZUK" ÇIKTI
Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, kamera görüntüleri için savcılık harekete geçti. Savcılığa ulaşan Adli Tıp Kurumu’na ait rapordaki görüntülerde kimin ateş ettiğinin anlaşılmadığı belirtildi. Adli Tıp’tan gelen rapor sonrası görüntülerin bulunduğu CD’de, Mert Tilev’in vurulma anını gösteren ve kuruma gitmeden önce net olan görüntülerin bozuk olduğu ortaya çıktı. Öte yandan, oğullarının vurulduğu anı gösteren kamera kayıtlarının peşine düşen aile, ilginç bilgilere ulaştı. Tilev’in vurulduğu cadde üzerindeki bir işyerinde çalışan kişi, olayın ertesi günü polisin kamera bulunan işyerlerini gezdiğini, kendi işyerine de uğradıklarını ancak kameranın caddeyi görmemesi nedeniyle gittiklerini aktardı.

KANIT İÇİN "ÖLMESİNİ" BEKLİYORLAR
Ayrıca, Tilev’in vurulduğu caddeyi gören Yapı Kredi Bankası şubesi kamerasına ait görüntülerin de bozulduğu, bankanın ise bu durumdan Tilev’in bir yakınının görüntüleri izlemek istemesi ile haberdar olduğu öğrenildi. Savcılığın polis memurları hakkında soruşturma izni istediği İstanbul Valiliği ise bu talebi reddetti. Tilev ailesinin avukatlarından alınan bilgiye göre, savcılık dosyasında geçen 9 ay içinde herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Doktorlar aileye, bitkisel hayatta bulunan oğullarının yaklaşık 1 ay içinde ölümünün gerçekleşebileceğini, yapacak bir şey olmadığını söyledi. Tilev ailesi şimdi tüm umudunu, oğullarının ölüm olayından sonra beyninden çıkartılacak kurşuna yapılacak balistik incelemeye bağladı.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Temmuz 2015, 10:48   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kendisini vuranın bulunması için ölmesi gerekiyor




ne kadar acı bi durum ya :S

 

Alt 03 Temmuz 2015, 10:55   #3
Çevrimdışı
IF ARGE
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kendisini vuranın bulunması için ölmesi gerekiyor




çaresizliğin son noktası..

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
bulunması, gerekiyor, icin, kendisini, vuranın, ölmesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kendisini yutan yılan için endişelendi! Seth Haber Arşivi 1 03 Aralık 2014 11:11
İbrahim Tatlıses'i vuranın cezası belli oldu Seth Haber Arşivi 0 29 Kasım 2014 00:55
CycLe Bot için aciL Yardımınız Gerekiyor MadHeartS TCL Scriptler 7 02 Ağustos 2006 21:58