IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Temmuz 2015, 22:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ülkü ocaklarından Çinli-Koreli açıklaması




Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, dün Sultanahmet'te düzenlenen protestoda ne Koreli ne de başka bir turist kafilesinin saldırıya uğradığını, böyle bir olayın asla yaşanmadığını belirtti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Uygur Özerk Bölgesi'ndeki uygulamalara dikkati çekmek üzere dün Beyazıt Meydanı'ndan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meydanı'na kadar yapılan yürüyüşte çıkan olayların turist kafilesiyle ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Yürüyüşün sona erdiği Ayasofya'da yapılan konuşmalar sırasında sivil polislerle bir grup arasında tartışma yaşandığını anlatan Yıldırım, "Emniyet güçleriyle, bir grup arasında yaşanan bu olay, bazı televizyon ve gazeteler başta olmak üzere sosyal medyada 'Ülkücüler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]li zannettikleri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lilere saldırdı' şeklinde yansıtılmıştır. İddia edildiği gibi kesinlikle Koreli turist kafilesine herhangi bir saldırı olmamıştır. Ne Koreli ne de başka bir turist kafilesi saldırıya uğramıştır. İddia edildiği gibi böyle çirkin bir olay asla yaşanmamıştır. Eğer böyle bir saldırı olmuşsa, saldırı anının kameralara ya da fotoğraflara yansımış olması gerekmez miydi? Saldırıya uğradığı iddia edilen Koreli turist ya da turistlerde darp izlerinin olması gerekmez miydi? Yahut saldırıya uğradığı iddia edilen kişiler polis ekipleri tarafından koruma altına alındığı gösteren video ya da fotoğrafı olması gerekmez miydi? Saldırıya uğradığı iddia edilen bayan kamera görüntülerinde sadece gülerek 'ben Koreliyim' demiştir. Siz hiç saldırıya uğrayan kişinin güldüğüne şahit oldunuz mu? Hele hele böyle saldırıya uğradığı iddia edilen turist ise ağlamaması, panik yapmaması size normal geliyor mu? Polislerin onları koruma çemberine alarak refakat ediyor olmaları lazım değil mi?" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, yapılanın bir "algı operasyonu" olduğunu ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Emniyetten tarafımıza yapılan ilk açıklama, bir polis memurunun gereksiz sert tutumu yüzünden polis ve grup arasında böyle bir tartışmanın yaşandığıdır. Bu polis memuru hakkında gerekli işlemlerin yapılacağı da yine emniyet tarafından kurumumuza bildirilmiştir. Aziz Türk milletinin göz bebeği olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'na bu iftirayı atanların gayelerini ve kimlikleri, hepimiz çok iyi biliyoruz. Bizlere bu iftiranın atılmasının en büyük nedenlerinden birisi de 'Komünist Çin' idaresinin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da katliam yaptığını, devlet terörü uyguladığını söylememizden rahatsız olan komünist Çin sevdalısı, kişi ve gruplardır.

KORELİ TURİSTLER ŞİKAYETÇİ OLDU

İstanbul Emniyeti Sultanahmet'te Koreli turist kafilesinde bulunanlara saldıran kişilerin yakalanması için başlattı. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin kimlik bilgilerinin belirlenmesine yönelik çalışma sürerken 2 Koreli turistin de polis merkezinde ifade verip şikayetçi olduğu, söz konusu olayla ilgili soruşturmanın "Mala zarar verme" ve "hakaret" suçlarının işlendiği iddiasıyla sürdüğü öğrenildi.

ÇİNLİ ZANNEDEN KİŞİLER TARAFINDAN YAPILDI İDDİASI



Ülkü Ocakları tarafından dün yapılan yürüyüş sonrasında bazı kişiler, Sultanahmet'te Koreli turist kafilesine sözlü ve fiile saldırıda bulunmuştu. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin Koreli turist kafilesini Çinli grup zannederek saldırdıkları belirtilmişti.

1 KADIN 2 KORELİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis kaynaklarından edinilen bilgiye göre olay sonrası 1'i kadın 2 Koreli turist ifadelerine başvurulmak üzere Sirkeci Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Polis merkezinde tercüman eşliğinde ifadeleri alınan turistlerin şikayetçi oldukları, bu şikayet sonrası soruşturmanın "mala zarar verme" ve "hakaret" suçlarının işlendiği iddiasıyla sürdüğü öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR

Polis yetkilileri, Kore'li turistlere yapılan saldırıyla ilgili çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldığını, henüz kimlikleri tespit edilemeyen saldırganları yakalamak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
acıklaması, Çinlikoreli, ocaklarından, İlkİ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sultanahmet’te Çinli sandıkları Koreli turist grubuna saldırdılar Seth Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2015 19:05
Koreli Şeker Bebekler... (Resimler) Sevda Fotoğraf Kulübü 0 10 Nisan 2013 04:05
Koreli Bayan Avatarları Ezgi Avatar ve Smiley 5 06 Ağustos 2012 22:02