IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By MoHaC

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2015, 15:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Komşu kızına tecavüz dehşeti




Kırıkkale'de iki komşusunun, 'Annen hastalandı' diye kandırıp otomobile bindirerek, zorla ormanlık götürüp tecavüz ettiğini söyleyen 25 yaşındaki G.Ş., "Saldırganlar 'Seni paramparça ederiz' deyince Mersin'de hunharca öldürülen Özgecan Aslan aklıma geldi" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geçen Mayıs ayında meydana gelen olayın ardından, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da oturan halasının kızının yanına gelen Açık Öğretim Lisesi öğrencisi G.Ş., ailesiyle birlikte oturduğu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'de gittiği alışveriş merkezinde bulunduğu sırada, yanına aynı mahallede oturan 20 yaşındaki E.B. ile 40 yaşındaki M.Y.'nin gelip 'Annen hastalandı, seni götüreceğiz' dediklerini söyledi. Annesi ve kardeşini telefonla arayan G.Ş. ulaşamayınca, E.B. ve M.Y.'nin otomobiline bindi. G.Ş., yaşadığı dehşeti şöyle anlattı:

TOKAT ATTILAR, BAYILDIM

"Yolda giderken güzergahı değiştirdiler. Nedenini sorduğumda, karışmamam gerektiğini ifade ederek, ağza alınmayacak küfürler ettiler, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ladılar. Ardından bir şey koklattılar. Kendimden geçmişim. Ayıldığımda ormanlık alandaydım. Bana zorla içki ve uyuşturucu madde içirdiler. İçmek istemedim, ancak yüzümü kesmek, her türlü işkenceyi yaparak öldürmekle tehdit ettiler. Hatta istediklerini yapmazsam annem ve kardeşimi de öldüreceklerini söylediler. Başım çok döndü, ayakta duramayacak hale geldim. Ardından beni aracın içine koydular ve konuşmaya başladılar. Benimle birlikte olmak istediklerini söyleyince, karşı çıktım. Onları itmeye başladım. Bu kez beni ellerindeki bıçakla paramparça edeceklerini söylediler. Aklıma bir anda Özgecan Aslan geldi. Çok korktum. Üzerimdekileri çıkararak iç çamaşırımı yırttılar. Önce E.B., ardından M. Y. sırayla tecavüz etti. Sesimi kimseye duyuramadım. 3 saat süreyle tecavüz ettiler."

TEHDİT ETTİLER

Saldırganların olanları kimseye atlatmaması için kendisini tehdit ettiklerini anlatan G.Ş., "Aksi halde beni ve ailemi öldüreceklerini, ayrıca benimle birlikte olurken cep telefonu ile çektikleri fotoğrafları internete vermekle, beni herkese rezil etmekle tehdit ettiler. Dönüş yolunda beni Kırıkkale'ye 44 kilometre uzaklıktaki Karacaali Köyü mevkiine götürdüklerini anladım. Şehir merkezine geldiklerinde beni iterek arabadan attılar" dedi.

G.Ş., bir alışveriş merkezine sığındığını, orada kendilerine su verildiğini ve kendisine geldikten sonra polise gittiğini anlattı. Olay yerinin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bölgesi olduğu için kendisini jandarmaya götürdüklerini kaydeden G.Ş., olayı öğrenip gelen ailesinin kendisine kızdığını anlattı. G.Ş. sözlerini şöyle sürdürdü:

AİLEM BANA TEPKİ GÖSTERDİ

"Ailemin bana destek olmalarını beklerken, aksine tepki gösterdiler. Savcılığa şikayette bulundum. Adli Tıp'tan tecavüze uğradığıma ilişkin rapor verildi. Bana tecavüz eden E.B. ve M.Y. savcılığa getirildi ifade verdiler. Savcılık jandarma eşliğinde bana keşif yaptırdı. Olay yerinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]şişeleri bulundu, ancak yırtılan iç çamaşırımı bulamadılar. Bu kişiler savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı. Halen soruşturma sürüyor. Ben sadece adalet istiyorum. Bu kişilerin yaptıkları yanlarına kalmasın. Böyle yapanlar ortalıkta gezmesin. Psikolojim bozuldu. Ailem beni istemiyor. Sokağa attılar. Ben de Antalya'daki hala kızımın evine sığındım."

Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan G.Ş.'ye tecavüzle ilgili soruşturma sürüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 08 Temmuz 2015, 00:12   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Komşu kızına tecavüz dehşeti




Bu gencler kendilerini ne saniyorlar ?
hepimiz genc olduk

bi turlu ogrenemedik adam olmanin ne demek oldugunu

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 08 Temmuz 2015, 00:21   #3
Çevrimiçi
Lafazan FM
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Komşu kızına tecavüz dehşeti




bu ve bunlar gibi ********leri ibret-i alem için işkenceye alacaksın,kırılmadık kemikleri kalmayıncaya kadar döveceksin...aldıkları nefes zarar...

 

 

Etiketler
dehşeti, komşu, kızına, tecavüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Toplu tecavüz dehşeti: 11 çocuk bir kadına tecavüz etti. Düş Haber Arşivi 2 26 Ekim 2014 09:51
Komşu kızına tacizden gözaltına alındı Dilara Haber Arşivi 0 14 Haziran 2010 17:42
Öz kızına tecavüz etmiş AngeLus Haber Arşivi 2 30 Ekim 2009 11:19