IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2015, 16:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MHP'li Halaçoğlu'na bir tepki de Arınç'tan




MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun 'Biz Eğer Sayın Deniz Baykal'ı desteklemiş olsaydık, dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye bize yükleneceklerdir' diye konuşması siyaset dünyasına bomba gibi düştü.
CHP'li vekillerin peş peşe MHP'ye özür çağrısı yapmasının ardından MHP'li Halaçoğlu'nun sözlerine bir tepki de Başbakan yardımcısı Arınç'tan geldi Arınç, "Bahçeli herhalde gereğini yapar, Halaçoğlu kendi bilinç altında yatanı açıklamıştır." dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AA

Bir diğer garabet MHP'li Yusuf Halaçoğlu'nun böyle bir cümleyi nasıl ağzından kaçırır bilemem. ama şunu bilsin ki hiçbir Ak Partili'nin ne CHP ne de CHP'nin adayı için ağzından böyle bir şey çıkmaz. Heralde gereğini sayın Bahçeli yapar. Halaçoğlu kendi bilinç altında yatanı açıklamıştır.





ÖZÜR BEKLİYORUZ

CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun "AKP'nin tabiriyle 'Siz Baykal'ı seçtiniz, muhalif adı altında dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye yine bize yükleneceklerdi" ifadesini eleştirerek, Halaçoğlu'ndan özür dilemesini beklediklerini söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Usluer, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu'nun, "Biz eğer Sayın Baykal'ı desteklemiş olsaydık, kamuoyuna şunlar yansıtılacaktı: AKP'nin tabiriyle 'Siz Baykal'ı seçtiniz, muhalif adı altında dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye yine bize yükleneceklerdi" ifadesini değerlendirdi.

Halaçoğlu'nun sözlerini "talihsiz bir açıklama" olarak değerlendiren Usluer, "Sayın Halaçoğlu'ndan özür dilemesini bekliyoruz. Bu, toplumu bölücü, kamplaştırıcı, ötekileştirici ve altında başka hamasi düşüncelerin olduğu bir söylemdir. Son derece yakışıksız. MHP'nin üst kurullarının gereğini yapmasını bekliyoruz" diye konuştu.

"TÖVBE ET"

CHP İstanbul Milletvekili eski müftü İhsan Özkes, MHP’li Yusuf Halaçoğlu’na “Oruçluyken bu sözleri söylemişse sevap beklemesin” dedi. Özkes şu açıklamayı yaptı:

“Sevap beklemesin çünkü bitmiştir. Halaçoğlu’na mübarek ayda tövbe etmesini ve CHP’lilerden de helallik almasını tavsiye ediyorum. Aksi halde bu Ramazanı günahkar olarak geçirmiş olacak. Din kardeşi olarak bunu tavsiye ediyorum. Böyle bir sözü söyleyeceğini hiç tahmin etmezdim. Nasıl bir profesördür. Hayretler içinde kaldım. İnanç açısından çok vahim bir kelime. Kuran’ı Kerim’de Nisa Suresi’nin 94’üncü ayeti var. Allah burada buyurur ki ‘Size selam verene dünyanın geçici menfaatine göz dikerek inançsız, dinsiz demeyin’ diyor. İmam Gazali ‘Hemen kafir saymak yolunu tutmak cahillerin şiarıdır’ diyor. İmanın asıl yeri kalptir. Kalpte olan imanın varlığını, yokluğunu, çokluğunu, azlığını yalnızca Allah bilir. İmanı tartmak kimsenin haddine değildir”

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arınçtan, bîr, de, halaçoğluna, mhpli, tepki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yusuf Halaçoğlu'ndan saraydaki temsili askerlere tepki. Düş Haber Arşivi 0 15 Ocak 2015 15:39
CHP'li kadınlardan arınç'a kahkahalı tepki Seth Haber Arşivi 2 30 Temmuz 2014 14:17
İspanya’da Bülent Arınç’a büyük tepki var Seth Haber Arşivi 1 30 Temmuz 2014 14:05