IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2015, 16:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul'da nem oranı yüzde 70'e ulaştı




İstanbul'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı ve yüzde 70'e ulaşan nem oranı vatandaşları bunalttı. Mevsim normallerinin 3 derece üzerinde olan sıcakların hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin edilirken, uzmanlar sıcak çarpmasına karşı uyarıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İstanbul’da son günlerde etkili olan serin havalar yerini kavurucu sıcaklıklara bırakmaya başladı. Kentte son günlerin en sıcak günü yaşanırken, termometreler 39 dereceyi gösterdi. Nem oranının ise yüzde 70'e ulaştığı kentte güneşten korunmaya çalışan vatandaşlar ile turistler ilginç yöntemlere başvuruyorlar.





Sıcaktan bunalan vatandaşlar, parklarda, yol kenarındaki ağaç altlarına ve gölgelik alanlara sığındı. Bazı vatandaşlar ise serinlemek için denize girmeyi tercih etti. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’de sıcaktan bunalan vatandaşlar sahillere akın etti. Bazı vatandaşlar denize girerek serinledi bazıları ise ağaç altındaki yeşillik alanda uyumayı tercih etti. Bir grup vatandaş ise gölgelik alanda tavla oynadı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’de ise sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemek için denize girdi. 10 yıldır beraber olduğu “Zeytin” isimli köpeğiyle Büyükçekmece sahiline gelen Ertuğrul Altınyar, “Büyükçekmece güzel bizde bunu tadını çıkartıyoruz. Büyük ihtimalle su kenarında gölgede günü geçireceğiz. Allah oruç tutanlara sabır versin. Köpeğimle birlikte geldim o da yüzmeyi seviyor. Beraber yüzüyoruz, 10 yıldır beraberiz. Her [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] buraya gelirim” dedi.

Hafta sonuna kadar devam edecek Sarayburnu sahilinde denize giren Serdar Irmak isimli bir vatandaş ise yazın başladığını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anladığını ifade ederek, “Bugüne kadar hep parçalı bulutlu geçiyordu hava ama şimdi gerçekten yaz olduğunu hissettim” diye konuştu.Bayrampaşa’dan Sarayburnu sahiline yüzmeye gelen Derviş Altın da, bu yıl ilk defa bu kadar aşırı sıcaklık gördüğünü ve bu yüzden kendisini serinlemek için boğazın sularına bıraktığını ifade etti.

Hava sıcaklığının hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin edilirken uzmanlar sıcak çarpmasına karşı uyarıyor.

Mevsim normallerinin 1 ile 3 derece üzerinde Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzeyi ile güney bölgelerin iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, sabah [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevreleri ile öğle saatlerinden sonra [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Hopa çevreleri ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'un iç kesimleri, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'un doğu, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Çorum'un kuzey kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Alt 09 Temmuz 2015, 16:54   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İstanbul'da nem oranı yüzde 70'e ulaştı




bu hafta dan itibaren kavurucu sıcaklar gelicek diyorlar dı geldi.. haketten çok sıcak birde oruçlu oluyor insan ister istemez etkileniyorsun..

dikkkat etmek lazım fazla güneşin altında kalmıyalım.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 09 Temmuz 2015, 16:56   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İstanbul'da nem oranı yüzde 70'e ulaştı




bildiğin yanıyoruz bugünnnn!

 

 

Etiketler
70e, nem, oranı, ulaştı, ıstanbulda, yüzde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan sonrası AK Parti'nin oy oranı yüzde kaç? xena Haber Arşivi 0 21 Haziran 2014 16:36
Çelik: AK Parti'nin oy oranı yüzde 51.4 Sır Haber Arşivi 1 23 Ağustos 2013 17:03
Bankacılıkta Yabancıların Oranı Yüzde 41 Rhytia Haber Arşivi 0 18 Temmuz 2012 15:56
İşsizlik oranı yüzde 10 3e yükseldi Angel Haber Arşivi 0 15 Aralık 2008 20:26