IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2015, 18:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
‘Oyunculuk işim şarkıcılık hobim’




Son olarak ‘Kocan Kadar Konuş’ filminde oynayan Ebru Cündübeyoğlu, şarkıcılığın hayatında bir renk olduğunu söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İki yıl önce Türk sanat müziği albümü çıkaran [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]cu profesyonel bir beklentisi olmadığını belirtti. Cündübeyoğlu, “Bir oyuncu olarak sanatın her dalını denemek istedim” dedi. Tülay Tüzün’ün röportajı



ŞARKICILIK HAYATIMDA BİR RENK
20 yıldır oyunculuk yapan Ebru Cündübeyoğlu, albüm ve single çalışmalarıyla hayranlarını şaşırttı. Sanatın farklı alanlarını denemek istediğini söyleyen oyuncu, “Profesyonel bir beklentim yok, güçlü bir yorumcu değilim ama bu işi bilmeliyim” dedi
Bu hafta 106.6 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kent Radyo [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Stüdyoları’nda Ebru Cündübeyoğlu ve kızı Duru’yu ağırladım. Oyunculuğunun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de adından söz ettiren Cündübeyoğlu’yla kariyerini konuşurken, iç dünyasını da sorguladık.
Sohbetimize tiyatroyla başlayalım, oyun nasıl gidiyor?

‘Müziksiz Evin Konukları’, sezonda devam edecek. Nisanda seyircimizle buluştuk, tadımlık oynadık, sezonda tekrar başlayacağız. n Pulitzer ödüllü eski bir oyun, biraz söz eder misin?
‘Bella’yı oynuyorum. II. Dünya Savaşı sırasında, annesi ve kardeşleriyle yaşayan bir kız. Aile içindeki ilişkiler irdeleniyor. Güldüren, gözleri dolduran ve sevgiyle ilgili fikrimizi sorgulatan bir oyun. Projeyi kabul etmemin en cazip nedeni buydu. Tiyatro yapmayı düşünmüyordum çünkü kızım Duru’nun okula başlayınca bana daha çok ihtiyacı olacaktı. Ama bu rol çok hoşuma gitti.

Bugüne kadar nasıl roller yakıştırıldı sana?

Mümkün olduğunca seçtiğim ve oynadığım karakterleri birbirinden farklı tutmaya çalışıyorum çünkü roller insanın üzerine yapışıyor. Meslekte 20 seneyi geride bıraktım, piyasaya 1999’da ‘Deli Yürek’le girdim. ‘Avukat Ayşegül’ rolünü bitirdiğimde 10 tane avukat rolü teklifi geldi.

Bu bir yandan da rolün hakkını verdiğini gösteriyor...

Evet ama o tuzağa düşüp kalırsanız, senelerinizi sizden çalıyor. Hem komedi hem de dram teklifi geldiği için şanslı hissediyorum.

Oyunculuk [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in var mı?

Yok. Tiyatroya başladığım dönemde kurslara katıldım ama ekonomistim.

Oyunculuğa başladığında ne gibi zorluklar yaşadın?

Eğitim çok önemli ama doğal yetenek de unutulmamalı. Yaratıcılık ve yetenek içinizde yoksa, kitaplar bitirseniz kâr etmez.
Örneğin 20’nci sanat yılıma özel bir sanat müziği albümü yaptım, içinde ‘Neyledin Yar’ adlı müziği bana ait bir şarkı da var. Bu ilk şarkıdan sonra başka beste denemelerim de oldu ama hep birbirine yakın melodiler çıktı. Yani sırf yeteneğe güvenip çalışmayı bırakırsanız, bu sizi bir yere taşımaz.

Albümdeki şarkı nasıl ortaya çıktı?

Teyzem Seda Akay, söz yazarı. Müziğe yakınlığım ondan geliyor olabilir. Bir şarkı hazırlayıp stüdyosuna gittim, pek beğendi. ‘Bu beste yeğeninin’ dediler, inanamadı. Üzerine beş dakikada söz yazdı.

Farklı tarzlar denemeyi düşünüyor musun?

Profesyonel bir beklentim yok. Mesleğim oyunculuk, şarkıcılık bir renk sadece.

‘Kendimi anlatma çabam yok’
“Çok eğlenceli bir insanım, ailemi çok güldürürüm. Kendimi anlatmaya çabalamam. Bu yüzden kimisi benim için çok espritüel, kimisi çok hanımefendi, kimisi de sessiz der. Şimdi 40 yaşımda olduğum için bunları dillendirebiliyorum. İnsan zaman içinde kendini
çözebiliyor.”

‘Aksiyon filminde oynamak istiyorum’
“Kadın kahraman arıyorum film ve dizilerde ama pek bulamıyorum. Kadın hep kurtarılan, aşık olunan ve yardım edilen oluyor. Bunun değişmesi gerektiğine inananlardanım. ‘Kill Bill’ filmi bu yüzden beni çok etkilemişti. Bir kadının tek başına verdiği mücadeleyi anlatıyor. Güçlü kadın karakterlere açığım ve açım. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] filminde oynamak istiyorum.”
TÜLAY TÜZÜN - BEŞ ÇAYI

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hobim’, işim, ‘oyunculuk, şarkıcılık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hobim ve İşim : ) Bİzden Kareler.. WaLek Üye Resimleri 9 28 Eylül 2013 01:56