IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2015, 11:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'li Recep Gürkan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gidecek





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Erdoğan'la bir araya gelecek.


Ankara - milliyet.com.tr

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bugünkü Edirne heyetini kabulü, saray tartışmaları çerçevesinde ilginç bir boyut içerecek. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gidecek partide aktif siyasetin içinde resmi bir göreve sahip ilk CHP'li olacak.

Erdoğan, bugün saat 16.00'da Irak Dışişleri Bakanı İbrahim El Caferi'yi Kabul edecek. Erdoğan, ardından Edirne heyeti ile görüşecek.
Cumhurbaşkanı saat 17.00'de Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve 654. Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim'i kabul edecek. Erdoğan, saat 20.26'da ise Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerine iftar verecek. Üç programın yeri de Cumhurbaskanlığı Külliyesi olarak açıklandı.

Edirne heyetinin, Beştepe'yi ziyaret nedeni 20-26 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak 654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri.
CHP, kaçak saray olarak nitelediği Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na resmi olarak tepki gösteriyordu.

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, seçimden sonra Erdoğan ile ikamet ettiği Dışişleri Konutu'nda görüşmüştü. Görüşmenin Dışişleri Konutu'nda yapılması, Baykal'ın Saray'a çıkmaması için bir formül olarak yorumlanmıştı.

Edirne Belediye Başkanı, Beştepe'ye gidecek olan resmi görevi bulunan ilk CHP'li olacak. Gürkan'ın, bunun için parti yönetimine bilgi verdiği dile getiriliyor. Bu gelişme siyasi kulislerde farklı yorumlara da neden oldu.

Eğer Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmelerinde sonuç alamazsa ve görevi iade ederse Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hükümeti kurma görevi verme ihtimali de bulunuyor. Bu durumda Kılıçdaroğlu'nun Beştepe'ye gidip gitmeyeceği konusu tartışılıyordu.

CHP'li belediye başkanları, seçim öncesinde il gezileri sırasında Erdoğan'a karşı tavır koymamış ve karşılama heyeti içinde yer almışlardı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
chpli, cumhurbaşkanlığı, gidecek, gürkan, külliyesine, recep


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı için yaptırdığı Aksaray'a nasıl bakıyorsunuz? Desmont IF Anket Arşivi 43 10 Haziran 2016 00:19
Amasya Külliyesi Ecrin Karadeniz Bölgesi 0 26 Ekim 2011 10:37