IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kandil'den açıklama! Biz yapmadık (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/699747-kandilden-aciklama-biz-yapmadik.html)

Seth 29 Temmuz 2015 10:51

Kandil'den açıklama! Biz yapmadık
 
Ceylanpınar'da iki polisin şehit edilmesinin hemen ardından yazılı bir açıklama yapan PKK/HPG olayı üstlenmiş, saldırıyı 'Apocu fedai timinin' yaptığını belirtmişti. Ancak olayı BBC Türkçe'ye değerlendiren KCK'lı yönetici Demgat Agit ise saldırıyı PKK'nın yapmadığını açıkladı.

Ceylanpınar'da iki polisin şehit edilmesinin ardından PKK'nın silahlı kanadı HPG yazılı bir açıklama yapmış ve saldırıyı üstlenmişti. Açıklamada 'Bir Apocu Fedai Timi'nin, Suruç katliamına misilleme olarak Ceylanpınar'da iki polise yönelik cezalandırma' saldırı gerçekleştirdiği belirtilmişti. Açıklamada şehit iki polisin silah ve kimliklerine el konduğu belirtilmişti.



BBC Türkçe'nin sorularını yanıtlayan KCK Dış İlişkiler Sözcüsü Demhat Agit ise, Ceylanpınar'da polislere yapılan saldırıyı PKK'nın yapmadığını açıkladı. Agit, "Bunlar PKK'den bağımsız birimler. Bize bağlı olmayan, kendi içlerinde örgütlenmiş olan yerel güçlerdir diye açıklandı. Bizim yaptığımız bir şeyi üstlenmekle ilgili çekincemiz yok . PKK/HPG olarak yapılan bir eylem varsa bunun izahatı, gerekirse özeleştirisi yapılır." dedi. Agit, TSK tarafından PKK'ya yapılan operasyonlarda 9 PKK'lının öldüğünü söyledi.

Çözüm süreci açıklaması:
"Bu konuda umudumuzu hala sürdürdüğümüzü söyleyebiliriz çünkü çok zor olduğuna inanmıyoruz. Yanı başlarında, ellerinde önderliğimiz var. Tutsaktır. Tekrardan görüşmelerle bu sürecin sağlıklı bir şekilde yürümesi için devreye girip, süreç tekrardan başlatılabilir. Bu kadar da basit olduğunu söyleyebiliriz. Çok zor bir mesele değil."

See 29 Temmuz 2015 10:55

Cevap: Kandil'den açıklama! Biz yapmadık
 
Bir Çözüm Süreci Katliamı Yaşandı Bence Yeter .
Artık Düşman Kendi Safına Devlet Kendi Safına
En Azından Uğruna Dökülen Kanlar Zorumuza Gitmez.
Bu Nedir Şimdi Askerlerimiz Ölsün Birazdan Çözüm Süreci Yinelemesi .
Yeter Cidden Oyun mu Bu.
Anneler Ağlasın Evlerine Ateş Düşsün Sonra Unut Çözüm Süreci.
Yapay ve Zararlı.

esekherif 29 Temmuz 2015 10:58

Cevap: Kandil'den açıklama! Biz yapmadık
 
Neyse artık önümüzdeki bombardumanlara bakacağız


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net