IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2015, 11:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tecavüzcüye 45 yıl, doktora 10 yıl hapis cezası isteniyor




15 yaşındaki kız çocuğuna yıllarca tehditle tecavüz eden, küçük kızın hamile kalması üzerine de 2.5 aylık bebeğini kürtaj ettiren Sezer Bektaş hakkında savcı 45 yıla kadar hapis cezası istedi...

ESRA ALUS İstanbul

Pendik’te okul çıkışları takip edip tanıştığı 15 yaşındaki kız çocuğuna birçok kez tecavüz eden 31 yaşındaki Sezer Bektaş hakkında, ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ , ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘tehdit’ suçlarından 45 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tecavüz sonucu hamile kalan kızın 2,5 aylık bebeğini alan jinekolog Dr. İ.B. ile ebe N.Y. ise, 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.



Anadolu Adalet Sarayı Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma, tecavüze uğrayan kızın başına gelenleri babasına anlatmasıyla başladı. İddianamede Bektaş’ın okul çıkışı saatlerini takip ederek 15 yaşındaki S.M ile tanıştığı ve doğum gününde S.M’yi Orhanlı Barajı’na gezdirmeye götürdüğü, oradan Pendik Esenyalı’daki evine götürerek kola olduğu söylediği sıvı bir şey içirdiği belirtildi. Sıvıyı içen S.M.’nin bir süre sonra baş dönmesi yaşayıp kendini kaybettiği ve tecavüze uğradığına yer verilen iddianamede, sanığın M.’yi “Kardeşine, ailene zarar veririm” diyerek tehdit ettiği ve birçok kez birlikte olduğu belirtildi.

Tecavüze devam etti
İddianaeye göre, sanık Sezer Bektaş’ın, 2013 yılının eylül ayında başlayan tecavüzleri, başka bir suçtan tutuklanıp cezaevine konulmasıyla bir süre kesintiye uğradı. Tahliye olur olmaz yine tehditleri ile küçük kızın peşini bırakmayan Bektaş, bu sefer küçük kıza uyuşturucu hap içirerek tecavüzlerine devam etti. Hamile kalan S.M’nin Bektaş tarafından Kartal’da bir poliklinikte çalışan ebe N.Y.’nin aracılığıyla jinekolog Dr. İ.B.’ye götürdü. İ.B. iddiaya göre 2.5 aylık hamile olan küçük kıza, “Hamile değilsin, merak etme. Rahminde kan birikintisi var onu alacağım” diyerek kürtaj yaptı. Bir süre sonra, Sezer Bektaş’ın eşinin bu durumu öğrenip kendisini aramasının ardından iyice korkuya kapılan 15 yaşındaki S.M., bir yıldan fazla süren tecavüzleri babasına anlattı ve aile karakola giderek şikâyetçi oldu.

Rıza dışında kürtaj
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcılık, S.M.’nin, 2013 Eylül ayından 2014 Aralık ayına kadar tehdit ve alıkoyma ile tecavüze uğradığını ileri sürdüğü iddianamesinde, sanığın, yaşı küçük kıza 50’nin üzerinde tecavüzde bulunduğunu belirtti. Sezer Bektaş’ın, küçük kızın rıza dışında bebeğini de aldırttığı belirtilen iddianamede, sanığın, ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ , ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ‘tehdit’ suçlarından 16.5 yıldan 45 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
Savcılık, reşit olmayan mağdur kızın ve ailesinin rızası olmaksızın bebeği düşürtmekle suçladığı 65 yaşındaki doktor ve ona yardımcı olan 61 yaşındaki ebenin de 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
10, 45, cezası, doktora, hapis, isteniyor, tecavüzcüye, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tecavüzcüye inek bakma cezası Zen Haber Arşivi 0 08 Şubat 2013 16:27
Doktora Hapis Cezası Zen Haber Arşivi 0 11 Kasım 2012 18:42