IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By esekherif

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2015, 13:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'Abisi dağda, kendisi de fırsat bulsa'




Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın, "Saray" konusundaki sözlerini kastederek, "Kendi üzerindeki karanlık bulutları dağıtmaya çılışıyor" dedi.
Pekin'de Türk gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, bir gazetecinin, Demirtaş'ın, "Suruç katliamını Saray'a bağlı özel gladyo örgütü yaptı" sözlerini anımsatması üzerine, "Terbiyesizce ifadedir" dedi ve Cumhurbaşkanlığı makamının bu seviyeye düşürülmemesi gereken bir makam olduğunu vurguladı.
Erdoğan, "Bu şahıs, 6-7-8 Ekim katliamının baş sorumlusudur; bugüne kadar dokunulmazlık zırhı altındadır. Zaten abisi malum dağda yetişmiş ve halen de dağda olan birisidir. Kendisi de fırsatı bulunca herhalde oraya gider. Ağzından çıkanı kendisinin duyması gerekir. Kendi üzerindeki karanlık bulutları dağıtmaya çalışıyor. Haddini bilsin" dedi.



Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti ilişiklerini A'dan Z'ye ele alma imkanı bulduk. Askeri, ticari, kültürel tüm alanlarda neler yapabileceğimizi konuşma fırsatımız oldu. Bundan sonraki süreçte gerek Bakan arkadaşlarımız bu işin takipçi olacak. İş Konseyi Toplantısı da gerçekleştirildi. İşadamları sektörel olarak görüşmeleri yaptılar. Birlikte işadamlarımıza hitap etme imkanı bulduk. İşadamlarımızın heyecanına farklı bir heyecan katmış olacak. İslam Kültür Merkezi'nin görüşmelerinde bize verdikleri rakamlar umut verici. 35 bin cami ve 40 bin din görevlisinin olduğunu öğrendik. Bu umut verici. Diyanet İşleri Başkanlığımızla irtibat halindeler.

TERBİYESİZCE BİR İFADE

Erdoğan'a, HDP lideri Demirtaş'ın 'Suruç katliamını Saray'ın gladyosu yaptı' dediği belirtildi. Erdoğan bu soru üzerine şöyle konuştu:

Kusura bakmayın biraz ağır olacak. Terbiyesizce bir ifadededir. Cumhurbaşkanlığı makamının bu tür densizliklere, alçaklara düşmeyecek kadar yüksek bir makam olduğunu ifade etmek isterim.

Her şeyden önce bu ifadeleri kullanan şahıs, 6-7-8 Ekim, 50 kişinin öldüğü o katliamın baş sorumlusudur. Şu anda dokunulmazlık zırhı altında bugüne kadar bu süreci ne yazık ki getirmiştir, lekelemiştir, gölgelemiştir. Şu anda da hala, Avrupa'nın ve ABD'nin bir terör örgütü olarak ifade ettiği PKK'ya yönelik böyle bir yaklaşımı ortaya koyamamaktadır.

ABİSİ MALUM, DAĞDA YETİŞMİŞ

Zaten Abisi malum, dağda yetişmiştir, halen de dağda. Kendisi de fırsat bulsa oraya koşar. Zaten zaman zaman oradan talimatları alan tipler bunlar.

AĞZINDAN ÇIKANI KULAKLARI DUYSUN

Bunların ağzından çıkan her kelamı kulaklarının duyması lazım. Her şeyden önce bu güne kadar ülkenin huzuru, refahı için çalışan bir Cumhurbaşkanına, kalkıp da bu tür yakıştırmaların içerisine girmek, olsa olsa sadece kendi üzerindeki o karanlık bulutları dağıtmaya yönelik adımlardır. Haddini bilsin."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Temmuz 2015, 14:13   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 'Abisi dağda, kendisi de fırsat bulsa'




Barış diyerek katilam yapan tek örgüt PKK herhalde

 

 

Etiketler
abisi, bulsa, dağda, de, fırsat, kendisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öz abisi tarafından erkeklere satıldı Lucifer Haber Arşivi 0 19 Şubat 2010 14:42