IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By See

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2015, 17:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Günün en iğrenç haberi Antalya'dan




ANTALYA’da kızı H.E.’ye 6 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu Ekrem E. ile tutuksuz yargılanan eşi Cemile E. hakkında, kızından doğan iki bebeği öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

DHA

Kepez İlçesi Habipler Mahallesi 5642 Sokak’ta oturan, inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası 47 yaşındaki Ekrem E., iddiaya göre zihinsel engelli kızı 21 yaşındaki H.E.’ye 6 yıl boyunca tecavüz etti. 2008 yılında babasından hamile kalarak düşük yapan H.E.’nin, bu tecavüzlerden 2012 ve 2014 yılında doğan biri erkek 2 bebeğinin ise evin bahçesine gömüldüğü iddia edildi. Olay, komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı. Eve baskın yapan polis, Ekrem E. ve aynı yaştaki eşi Cemile E.’yi gözaltına aldı.



BAHÇEDE KAZI YAPILDI

Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği polisleri, ailenin oturduğu bir bölümü kapalı gecekondunun etrafında, Kepez Belediyesi’ne ait 4 kişiden oluşan ekiple çalışma yaptı. Bir minibüsle evin önüne getirilen Ekrem E.’nin telefonla belirttiği 4 noktada kazı yapan ekipler, koyu renkli bir poşete rastladı. İçinin dolu olduğu anlaşılan poşet polis tarafından delil torbasına konularak incelemeye alındı. Ekrem E. tutuklanırken, eşi Cemile E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. H.E. ile kız kardeşi 13 yaşındaki A.E. ve erkek kardeşi 10 yaşındaki A.E, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü himayesine alındı. Evin büyük oğlu 22 yaşındaki Mustafa E.’nin bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu kaydedildi.

CİNAYETTEN DE DAVA AÇILDI

Öz kızına ’nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 30 yıla kadar hapis istemiyle Antalya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan Ekrem E. ve ’suçu bildirmeme’ iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan eşi Cemile E. hakkında, bu kez aynı mahkemede, doğan bebekleri öldürdükleri gerekçesiyle ’nitelikli şekilde kasten öldürme’ suçundan dava açıldı. Cumhuriyet savcısı Erkan Gözkaya tarafından hazırlanan iddianamede, Ekrem E. ve Cemile E. hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep edildi. Ekrem E., 2012 yılında kızından doğan erkek bebeği bilinmeyen bir yere atarak ölümüne sebep olmakla suçlanıyor. Cemile E. ise 14 Eylül 2014 tarihinde yine eşinin tecavüzü sonucu kızının dünyaya getirdiği kız bebeği beze sarıp bilinmeyen bir yere gömerek ölümüne neden olmakla suçlanıyor. İddianameyi kabul eden mahkeme, tutuksuz sanık Cemile E. hakkında yakalama kararı çıkardı. Diğer yandan şu anda 21 yaşında olan H.E.’nin babasının yıllarca devam eden tecavüzü nedeniyle ruh sağlığının bozulduğu belirlendi. Konuya ilişkin rapor mahkemeye ulaştırılarak dava dosyasına konuldu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Temmuz 2015, 20:01   #2
Çevrimdışı
See
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Günün en iğrenç haberi Antalya'dan




Allah'ım, Sen Akıl Ver Vicdan Ver İman Ver Allah'ım .

 

Alt 31 Temmuz 2015, 00:20   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Günün en iğrenç haberi Antalya'dan




Bizleri bu zalimlerden koru.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
antalyadan, en, günün, haberi, iğrenç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Günün En Kötü Haberi cLaS Haber Arşivi 2 09 Ekim 2012 20:35
Günün Utanç Haberi Konya'dan N999 Haber Arşivi 0 26 Ocak 2012 18:15