IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Demirtaş: 128 yoldaşımızı yitirdik (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/702434-demirtas-128-yoldasimizi-yitirdik.html)

Seth 11 Ekim 2015 13:38

Demirtaş: 128 yoldaşımızı yitirdik
 
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sıhhiye Meydanı'nda saldırıyla ilgili yaptığı konuşmada 128 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Ankara'da cumartesi günü patlamaların olduğu Tren Garı önünde, saat 10:00 sıralarında düzenlenmesi planlanan anma törenine katılmak istedi.


HDP'den yapılan açıklamada, alana karanfil bırakmak isteyen HDP heyetine çevik kuvvetin müdahale ettiği ve yaralılar olduğu belirtildi.

Polis, daha sonra gruptan bir kaç kişinin alana girmesine izin verdi.

Öte yandaş, binlerce kişi katliamın yaşandığı Ankara Garı'ndan Sıhhiye'ye yürüdü. Sıhhiye'ye ulaşan binlerce kişi sloganlarla katliamı kınıyor.

Demirtaş: 128 yoldaşımızı yitirdik

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sıhhiye Meydanı'nda saldırıyla ilgili yaptığı konuşmada 128 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Demirtaş, "Şu ana kadar 128 yoldaşımızı yitirdik. Cenazeleri sonsuzluğa uğurlamaya başladık. Gün gelecek devran dönecek. Ve siz bu ülkeyi teslim aldık 'Devlet bizim malımız' diyenler halka hesap vereceksiniz. Dünden bu yana Ankara'nın göbeğinde kuş uçsa haberi olan devlet bir katliamı önleyememiştir. Diyarbakır'daki gibi Suruç'taki gibi" dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net