IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

32Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 14 Kasım 2015, 03:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Sözün bittiği yerde bulunuyoruz




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Paris'te meydana gelen terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "Tüm Fransız halkı ile aynı acıyı paylaştığımızı tekrar hatırlatmak istiyorum. Artık terörizmle mücadele konusunda sözün bittiği yerde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Türkiye olarak terörizm konusunda ilkeli tavrımızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, terörün dini, milleti, ırkı, vatanı yoktur. Benim teröristim iyi, seninki kötü mantığını artık bir kenara bırakıp ayaklar altına almamız gerekir" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Paris'te meydana gelen terör saldırılarına ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "Bir dizi terör olayında çok sayıda kişinin öldüğünü ve yaralandığını ayrıca hala devam eden bir rehine krizi olduğunu tesirle öğrenmiş bulunuyorum. Fransız halkına kayıpları için taziyelerimi sunuyor yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.


"UZUN SÜREDİR DİLE GETİRDİĞİMİZ HASSASİYETLERİN NE KADAR İSABETLİ OLDUĞUNU ACI ŞEKİLDE GÖSTERMİŞTİR"
Erdoğan, "Uzun süredir dile getirdiğimiz hassasiyetlerin ne kadar isabetli olduğunu acı bir şekilde göstermiştir. Uluslararası toplum olarak terörizme karşı bir mutabakatın olması gerektiğini hep ifade ettik. Artık terörizmle mücadele konusunda sözün bittiği yerde olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Bunun artık bunun ön plana çıkması gereken bir dönemde olduğunu özellikle hatırlatmak istiyorum. Yaklaşık 30 yıldır bunun mücadelesini veren ülkenin Cumhurbaşkanı olarak bunları ifade ediyorum" diye konuştu.



"HER ZAMAN İFADE ETTİĞİMİZ GİBİ, TERÖRÜN DİNİ, MİLLETİ, IRKI, VATANI YOKTUR"
Erdoğan, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi, terörün dini, milleti, ırkı, vatanı yoktur. Terörizmin hepsi kötüdür. Teröristin hepsi kötüdür. Benim teröristim iyi, seninki kötü mantığını artık bir kenara bırakıp ayaklar altına almamız gerekir. Terörü, kendi iddialarının ve söyleminin ötesinde bizatihi varlık sebebiyle değerlendiremedikçe bu meselenin üstesinden gelemeyeceğimiz aşikardır" dedi.


"TÜRKİYE OLARAK TERÖRİZM KONUSUNDA İLKELİ TAVRIMIZI BUNDAN SONRA DA AYNI ŞEKİLDE DEVAM ETTİRECEĞİZ"
Erdoğan, "Türkiye olarak terörizm konusunda ilkeli tavrımızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz. Ankara, Suruç, Gaziantep, Diyarbakır, Şırnak'taki aklınıza geldiği kadarıyla ülkemin insanları bunları çok iyi bilir. Ne düşünüyorsak ne düşündüysek Paris'teki eylemler içinde aynısını düşünüyor, hissediyoruz" dedi.


"TÜM FRANSIZ HALKI İLE AYNI ACIYI PAYLAŞTIĞIMIZI TEKRAR HATIRLATMAK İSTİYORUM"
Erdoğan, "Terörün anlamını ve yol açtığı sonuçları çok iyi bilen bir ülke olarak şu anda Fransa'da yaşanan acıyı gayet iyi anlıyoruz. Tüm Fransız halkı ile aynı acıyı paylaştığımızı tekrar hatırlatmak istiyorum. Bir kez daha Fransız dostlarımıza başsağlığı diliyorum" dedi.


DHA

 

 

Etiketler
bittiği, bulunuyoruz, cumhurbaşkanı, erdoğan, recep, sözün, tayyip, yerde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
recep tayyip erdoğan Zen IF Sözlük 18 19 Ocak 2019 19:38
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı için yaptırdığı Aksaray'a nasıl bakıyorsunuz? Desmont IF Anket Arşivi 43 10 Haziran 2016 00:19
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Niran Ünsal'a destek Seth Haber Arşivi 0 22 Aralık 2014 18:08
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan'a gidiyor Seth Haber Arşivi 0 06 Kasım 2014 16:37