IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Kasım 2015, 09:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baba Bildikleri Adam Öz Babalarının Katili Çıkan Kardeşlere Bir Şok Daha




Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 18 yıl önce işlenen ancak geçen yıl ortaya çıkan cinayetin ardından yaşananlar Brezilya dizilerine konu olacak cinsten... Üvey babaları Mehmet Eray'ı yıllarca "baba" olarak kabul eden 3 kardeş, Eray'ın öz babaları Şaban Bayri'yi öldürdüğünü öğrenince büyük şok yaşadı. Mahkemenin isteği üzerine yapılan DNA testi sonucunda ise ikinci şok yaşandı. 3 kardeşten en büyüğü olan Sevda'nın aslında öz babası olarak bildiği Şaban Bayri'nin kızı olmadığı ortaya çıktı.

SEVDA'YA İKİNCİ ŞOK

Tekkeköy ilçesinde yaşayan 3 çocuk babası Şaban Bayri, 18 yıl önce ortadan kayboldu. Bayri'nin eşi Habibe Bayri ise eşinin kaybolmasının hemen ardından Mehmet Eray ile evlendi. Yıllardır kayıp olan Şaban Bayri'nin geçen yıl bir ihbar üzerine cesedi bulundu. Talihsiz adamın öldürülüp, yakıldıktan sonra tarlaya gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili Mehmet Eray ve Habibe Bayri tutuklandı. Genç kadın 10 ay sonra serbest bırakıldı. Ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanan Mehmet Eray ise cezaevinde. Yıllarca "baba" dedikleri Mehmet Eray'ın, öz babaları Şaban Bayri'nin katili olduğunu öğrenen Sevda (27), Selda (22) ve Gökhan Bayri (19) şok yaşadı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mahkeme heyeti Şaban Bayri'nin 3 çocuğundan da DNA testi istedi. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapor üzerine Sevda ikinci kez şok yaşadı. Sevda Bayri'nin aslında öz babası olarak bildiği Şaban Bayri'nin kızı olmadığı ortaya çıktı. Diğer çocukların ise yüzde 99.99 Şaban Bayri'nin çocukları olduğu tespit edildi.

"ALLAHIM BU NASIL OLUR"

Gelen rapor karşısında adeta şok olan Sevda Bayri, "Ben 9 yaşında iken babam ortadan kayboldu. Tam 18 yıl boyunca babamı bekledim. Annemin evlendiği adama 'baba' dedim. Fakat babam dediğim adamın, öz babamın katili olduğunu öğrendim. Şimdi ise aslında öz babam bildiğim Şaban Bayri'nin de babam olmadığı ortaya çıktı. Allahım bu nasıl olabilir" diye feryat etti.

ŞABAN BAYRİ ASKERDEYKEN DÜNYAYA GELMİŞ

Şaban Bayri'nin askerde olduğu dönemde Sevda Bayri'nin dünyaya geldiği ve köyde Habibe Bayri ile Mehmet Eray arasındaki ilişki olduğu dedikoduları çıktığı öğrenildi. (Kaynak: Sabah)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
adam, baba, babalarının, bildikleri, bîr, Çıkan, daha, kardeşlere, katili, öz, Şok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Her Yerinde Sigil Çıkan Adam Sim Esrarengiz Olaylar 0 04 Mayıs 2011 18:11
Her Yerinde Siğil Çıkan Adam Candy Esrarengiz Olaylar 0 08 Mayıs 2010 13:24
Anne baba katili suçu kredi kartına attı Spammer Haber Arşivi 0 12 Temmuz 2009 02:16
Mezardan çıkan adam Metin Genel Paylaşım 0 26 Ekim 2008 00:39