IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bakanlık 'drone'lu tacize el koydu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/717240-bakanlik-dronelu-tacize-el-koydu.html)

AngeL 27 Kasım 2015 09:59

Bakanlık 'drone'lu tacize el koydu
 
İstanbul Cevizlibağ kız yurdundaki öğrencilere yönelik tacizlerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın aldığı tedbirlere bir yenisi eklendi.


Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç talimat verdi, Bakanlık başta 'drone'lu taciz olmak üzere, tüm taciz olayları konusunda suç duyurusunda bulunmak üzere harekete geçti. Suç duyurusu bugün İstanbul'da, Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü'nün İstanbul şubesi yetkilileri tarafından resmen yapılacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DRONE'LU TACİZ PES DEDİRTMİŞTİ

Cevizlibağ kız yurdundaki öğrenciler, son dönemde yurda giden yolda uğradıkları tacizlerden büyük rahatsızlık yaşıyordu. Yurdun kapısına giden yolda tacizlerden bunalan kız öğrencilere yönelik son taciz ise, teknolojinin tüm imkanları kullanılarak gerçekleştirilmiş, öğrencilerin odalarının fotoğraflarının, insansız bir hava aracıyla (drone) çekildiği görüntülenmişti.


KAPI İÇİN ONAY BEKLENİYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı, kız öğrencilerin yolda uğradıkları tacizlerden kurtulmaları için yurda ikinci bir kapı açılması için çalışmaları sürdürüyor. Kapının açılması için, İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin onayı bekleniyor.



hurriyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net