IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Vahşi cinayete indirim! 15 yıl aldı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/722566-vahsi-cinayete-indirim-15-yil-aldi.html)

Seth 14 Ocak 2016 18:34

Vahşi cinayete indirim! 15 yıl aldı
 
Trabzon'da geçen yıl, sosyal paylaşım sitesinden tanışarak buluştuğu kişiyi, eşcinsel ilişkinin ardından hunharca öldürdüğü öne sürülen sanığa 15 yıl hapis cezası verildi. Zanlıya suçu "haksız tahrik altında işlediği" gerekçesiyle indirim uygulandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık V.M.T. (25) ile taraf avukatları katıldı.

Savunması alınan sanık V.M.T. Giresun'da Otomobil lastiği işi yapılan bir dükkanda çalıştığını anlatarak, olay öncesi Rize'deki bir çay fabrikasında çalışan ve Trabzon'da ev kiralayan E.K. (37) ile sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığını anlattı.

"JALE" İSMİNİ KULLANIYORDU

Olay günü de telefonla görüştüğü "Jale" ismini kullanan E.K. ile ilişkiye girmek için Trabzon'a gelerek bu kişinin evine gittiğini söyleyen V.M.T, kendisini kadın kıyafeti ile karşıladığını öne sürdüğü E.K. ile para karşılığı ilişkiye girdikten sonra aralarında tartışma çıktığını söyledi.

Tartışmada kendisini kaybederek yanındaki "sustalı" tabir edilen bıçak ile E.K'yi vücudunun çok sayıda yerinden bıçakladıktan sonra bu kişiye ait kıyafetleri giydiğini, kendisine ait kıyafetleri de bir poşete koyarak çöp kutusuna attığını söyleyen V.M.T. daha sonra Giresun'a döndüğünü itiraf etti.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti de sanık V.M.T'ye önce "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verdi. Heyet, sanığın suçu haksız tahrik altında işlediğini ve suçunu kabul ettiğini belirterek, V.M.T'nin cezasını 15 yıla indirdi.

Trabzon'un Kemermaya Mahallesi'ndeki bir dairede geçen yıl gerçekleşen olayın ardından kaçan V.M.T, Giresun'un Espiye ilçesinde yakalanarak tutuklanmıştı.

Vahşi cinayet sonrası cesette çok sayıda bıçak darbesi bulunduğu belirtilmişti. Gözaltına alınan V.M.T. ifadesinde, "İnternet ortamında tanıştık. Trabzon’daki evde cinsel ilişkiye girdik. Sonra pişman oldum. Daha sonra aramızda çıkan tartışma büyüdü. Kendimi kaybettim ve bıçakladım. Kaç kere bıçakladığımı hatırlamıyorum.


Kaynak Milliyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:38.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net