IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ocak 2016, 23:51   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çatışma bölgesine gönüllü gitmiş




Çatışma bölgesine gönüllü gitmiş
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracının geçişi sırasında düzenlediği saldırıda şehit düşen Trabzonlu polis memuru Mahmut Bilgin'in, meslektaşlarını yalnız bırakmamak için çatışma bölgesine gönüllü gittiği ortaya çıktı.

Yayınlanma Tarihi: 18.01.2016 16:02
Saldırının ardından kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesinde şehit olan 23 yaşındaki polis memuru Bilgin'in, Vakfıkebir ilçesindeki Kirazlık Mahallesi'nde oturan yakınlarının evine de ateş düştü. Polis memuru Yusuf ile Günnur çiftinin tek oğlu Bilgin'in dedesi Raif Bilgin'in evine büyük Türk bayrağı asıldı.

Bilgin'in şehadet haberini alan yakınlarının yanı sıra Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray Malkoç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Özkan Çoban ile meslektaşları, şehidin dedesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.Gözyaşlarını tutamayan dede Bilgin ve yakınları, daha sonra midibüsle cenaze törenine katılmak üzere Ankara'ya hareket etti.

BABASI DA POLİS

Şehidin trafik polisi babası Yusuf Bilgin'in Ankara'da görev yaptığı, annesinin isteği üzerine Bilgin'in naaşının yarın Beypazarı Merkez Yeni Cami'de kılınacak namazın ardından defnedileceği öğrenildi.

ÇATIŞMA BÖLGESİNE GÖNÜLLÜ GİTTİ

Şehit polisin yakınlarından, emekli öğretmen Bekir Yavuz, Bilgin'in yaklaşık 2 yıldır Şırnak Valiliğinde koruma görevlisi olarak çalıştığını ve yaklaşık 3 ay önce terörle mücadele eden meslektaşlarını yalnız bırakmamak için çatışma bölgesine gönüllü gittiğini söyledi.

Yavuz, "Ailesinin tek oğluydu. 2 de kız kardeşi var. Bu gencecik yaşta hayata veda edecek birisi değildi. 'Arkadaşlarım terörle mücadele ederken ben burada duramam' deyip gönüllü olarak çatışmalara gitti. Mekanı cennet olsun. Vatan sağ olsun" diye konuştu.

Bilgin ailesinin dünürü Ali Rıza Yavuz da polis memuru Mahmut Bilgin'in şehit olmasına üzüldüklerini ifade ederek, Trabzon'daki ailesi ve yakınlarının cenaze törenine katılmak için Ankara'ya gittiklerini anlattı.

Milliyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bölgesine, çatışma, gitmiş, gönüllü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK'dan Dağlıca'da üs bölgesine silahlı saldırı Seth Haber Arşivi 0 30 Haziran 2015 14:52
Euro Bölgesine Türkiye'yi Alalım Desmont Haber Arşivi 2 25 Mayıs 2012 15:05
İngiltere’den deprem bölgesine sağlık personeli Deinonychus Sağlık Köşesi 0 03 Kasım 2011 21:49
Abhazya'dan, Gürcü bölgesine operasyon Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Ağustos 2008 22:00