IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By ArsenLupen
  • 1 Post By Feronia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ocak 2016, 18:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kocasını kiralık katile öldürttü, sevgilisiyle kaçtı




İstanbul'un Eyüp ilçesinde yaklaşık 3 ay önce tabancayla vurulan Necmettin Tolga G.'nin (31) eşi ve onun sevgilisi tarafından 20 bin lira karşılığında tutulan kiralık katil tarafından öldürüldüğü belirlendi. Cinayetten sonra Antalya'ya kaçan eş Sevgi G.(23) ile aşığı İbrahim D.(25) polis tarafından yakalandı. Kiralık katil olduğu öne sürülen Bünyamin A.'nın (40) ise başka bir suçtan cezaevinde olduğu belirlendi.


13 Ekim 2015 günü meydana gelen olayda, polisi arayan İbrahim D. yanında bulunan arkadaşının tanımadığı bir kişi tarafından vurulduğunu söyleyerek yardım istedi. Polis gelmeden özel bir hastaneye kaldırılan Necmettin Tolga G. hayatını kaybetti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada polis öldürülen Necmettin Tolga Göral'ın eşinin cinayet sırasında olay yerinde bulunan İbrahim D. ile bir ilişki yaşadığı tespit edildi. Polis olaydan bir gün önce ve olay sabahında İbrahim D.'nin, Bünyamin A. ile buluştuğunu tespit etti. Polis cinayetin ardından İbrahim D. ile Sevgi G.'nin Antalya'ya yerleşerek burada yaşamaya başladığını tespit etti.


SEVGİLİLER ANTALYA'DA YAKALANDILAR
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Antalya'da yapılan operasyonda İbrahim D. ile Sevgi G. gözaltına alındı. İstanbul'a getirilen şüpheliler cinayet Büro Amirliğinde sorgulandı. Ancak şüpheliler susma hakkını kullanarak konuşmadılar.


POLİSTE SUSTU SAVCILIKTA KONUŞTU
Polisteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Ancak burada Sevgi G. savcıya konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine ifadesi alınan Sevgi G. ifadesinde “Eşim beni sürekli dövüyordu. Bu arada onun arkadaşı olan İbrahim'le aramızda gönül ilişkisi başladı. Birlikte geziyorduk. Bir gün eşim eve geldiğinde beni feci şekilde dövünce İbrahim'e telefon ederek, 'onu ortadan kaldır' diye yalvardım. O da bana halledeceğini söyledi" dedi.

Savcılıktaki ifadesinde bir süre sonra İbrahim'in kendisini telefonla aradığını söyleyen Sevgi G. “Bana bir adam bulduğunu ancak işi bitirmek için 20 bin lira para istediğini söyledi. Adamın teklifini kabul ettik. Paranın 10 bin lirasını ben, 10 bin lirasını da İbrahim verecekti. Ben kendi payıma düşen paranın 9 bin lirasını İbrahim'in hesabına havale ettim“ dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



DAHA ÖNCEDE BİR KEZ ÖLDÜRMEYİ DENEMİŞLER
Eşini önce 4 Ekim tarihinde öldürmeye planladıklarını anlatan Sevgi G. “Antalya'ya gitmiştik. Dönüşte onu evin önünde öldürmek için plan yaptık. Ancak evin oraya vardığımızda mahallede çok çocuk olduğu için vazgeçtik" dediği öğrenildi. Eşinin Balıkesir'e gitmek için arkadaşı olan İbrahim D.'yi aradığında istedikleri fırsatın doğduğunu anlatan Sevgi G. “ İbrahim sabah gelerek otomobille onu aldı. Hazırladığımız plan gereği de bildiğim kadarıyla Bünyamin onu öldürdü" dedi.



KİRALIK KATİL BAŞKA BİR SUÇTAN CEZAEVİNDE
Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Sevgi G. ile ifade vermeyen İbrahim D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda tetikçilik yaptığı iddia edilen Bünyamin A.'nın ise Antalya'da 10 gün önce bir dolandırıcılık suçundan polis tarafından yakalandığı ve tutuklandığı öğrenildi. Mahkeme Bünyamin A.'nın Antalya Cezaevi'nde ifadesinin alınmasına karar verdi.



hurriyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Ocak 2016, 19:17   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kocasını kiralık katile öldürttü, sevgilisiyle kaçtı




Vaybe 20bin lira vermiş bide kiralık katile. Cahilliği içinmi ihaneti içinmi yaptığı insanlıkdışı hareketler içinmi hepside yüzüne tükürülmeye yeterli sebebler.

 

Alt 28 Ocak 2016, 22:47   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kocasını kiralık katile öldürttü, sevgilisiyle kaçtı




Sevdigin varsa , git mahkemeye bosan.
ayril hangi hayati istiyorsan git yasa..

Ne diye adamin canina kiyiyorsunuz..

zavallicagiz.

insanin midesi bulaniyor, Dallas dizileri gibi..

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
antalya, cinayet, istanbul, kaçtı, katile, kiralık, mahkeme, sevgili, sevgilisiyle, öldürttü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oğlunun sevgilisiyle kaçtı Feronia Haber Arşivi 0 03 Kasım 2010 13:14
Kocasını erkek sevgilisiyle bastı... Lucifer Haber Arşivi 0 26 Ocak 2010 17:43