IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2016, 17:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Sana kurşun işler miydi oğlum"




Diyarbakır Sur'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen askerlerin baba ocaklarında yas var...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SANA KURŞUN İŞLER MİYDİ OĞLUM

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Teğmen Recep Erdoğan'ın, Gümüşhane'deki baba ocağında yas var.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ceylan ile sağlık ve jandarma ekipleri, Hasköy'e giderek 26 yaşındaki oğlunun şehadet haberini baba Vahittin Erdoğan'a verdi. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.

Evladının şehit olduğunu öğrenen Erdoğan, "Sana kurşun işler miydi oğlum" dedi.Protokol üyeleri, köye gelerek şehit ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Şehit Jandarma Teğmen Erdoğan'ın, yaklaşık bir ay önce tatil için köyüne geldiği, Şanlıurfa'dan geçici görevle Sur ilçesine gittiği, jandarma özel harekat tim komutanı olduğu öğrenildi. Şehidin annesinin, Malatya'da öğretmenlik yapan kızının yanında bulunduğu, Erdoğan'ın bekar ve 5 kardeşi olduğu belirtildi.

YOZGAT'A İKİ ŞEHİT ATEŞİ

Diyarbakır'ın Sur İlçesi’nde, bu Sabah PKK’lı teröristlerle girdikleri çatışmalarda şehit olan 3 askerden 2’si Yozgatlı. Şehitlerden Yozat’ın Sorgun İlçesi’nden 36 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Nusret Atmaca ile Aydıncık ilçesinden 26 yaşındaki Uzman Çavuş Bekir Şimşek’in baba ocaklarına ateş düştü.

ACI haber KÖYE ULAŞTI

11 yıllık evli olan ve 2 çocuk babası olan şehit Astsubay Üstçavuş Nusret Atmaca’ın acı haberi, Sorgun’un Aşağıcumafakılı Köyü’nde oturan baba ocağına ulaştı. Astsubay Nusret Atmaca’nun şehit olduğu haberini, Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım köye gelerek, çiftçilik yapan baba Osman Atmaca’ya bildirdi. Acı haberle yakınları şehit evine akın etti.

Sorgun İlçe Özel İdare Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kar nedeniyle kapalı olan yolları açıp, kumlama çalışması yaparken, şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Amcası İrfan Atmaca, şehidin 7 yaşında bir oğlu, 5 yaşında da bir kızı olduğunu belirterek, "Şehidimiz 19 yıldır görev yapıyordu. En son bir hafta önce telefonla görüştük. İyiyim dedi bana. Silopi’yi temizledik, şimdi nereye gideceğiz bilmiyorum dedi bana. Asıl görev yeri Urfa’daydı. Geçici olarak Silopi’ye gitti. Oradan da Sur’a geçmişler. Bir oğlu bir de kızı vardı" dedi.

Şehit Nusret Atmaca’nın eşi Nihal Atmaca ile 11 yıllık evli oldukları, 7 yaşında Osman Kürşat ile 5 yaşında Ülkü Nisa Atmaca adlı 2 çocukları olduğu öğrenildi.

25 yaşındaki Jandarma Uzman Erbaş Bekir Şimşek’in acı haberi, Yozgat’ın Aydıncık ilçesindeki yakınlarını yasa boğdu.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


6 ay önce göreve başlayan şehit Jandarma Uzman Erbaş Bekir Şimşek, ilk görev yeri olan Şanlıurfa’ya tayin oldu. Terör olaylarının artmasıyla birlikte Silopi’ye geçici görevle giden şehit asker, buradan da geçici görevle gittiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde operasyonlara katıldı. Sabah saatlerinde çıkan çatışmada şehit olan Uzman Erbaş Bekir Şimşek’in şehit olduğu haberi, Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde bulunan baba evine ulaştı. Şehidin ailesine haber verilmesiyle birlikte, baba evinin önüne Türk Bayrağı asılıp taziye çadırı kuruldu. Şehit Bekir Şimşek’in babasını 15 yıl önce kaybettiği ve 4’ü erkek 8 kardeş oldukları öğrenildi.

Aydıncık ilçesinde şehit haberinin duyulmasıyla birlikte, acılı aileye taziye ziyaretleri yapıldı. Şehidin ağabeyi Adem Şimşek, kardeşiyle en son 2 gün önce konuştuklarını belirterek, "Olayın nasıl olduğu yönünde bilgimiz yok. Konuştuğumuzda, Sur’a geldik, operasyonlara çıkıyoruz dedi. Daha 6 aylık askerdi. Biz 8 kardeşiz, şimdi çağırsınlar hepimizde cepheye, çatışmaya gitmeye hazırız. Vatan Sağolsun" dedi.

BİR HAFTA ÖNCE KONUŞMUŞTUK

Şehidin amcası Seyfettin Şimşek ise, bir hafta önce konuştuklarını ve Yozgat’a geldiği zaman kendisini evlendireceğini söylediğini belirterek, "Adem’e babam yok, kimsesizim deme dedim. Ben de senin baban sayılırım dedim. Bunları konuştuk. Diyecek başka bir şey bulamıyorum" diye konuştu.

Terör örgütüne destek verenlere seslenen amca Şimşek, "Dış düşmanlar neyse, biz neden içerde birleşmiyoruz. Neden bayrağın altında birlik olamıyoruz. PKK Allah’sız, kitapsız, dinsiz imansız bir örgüttür. Kafirdir ve hiçbir dine mensup değillerdir. Müslüman kürtler bizim kardeşimizdir. Benden hiçbir farkı yok onların. Kürt kardeşlerim için canımı veririm. Allah’a inanan Kürt kardeşlerime sesleniyorum. PKK kafirdir. Ey Kürt kardeşlerim siz Müslümansınız, Allah’a inanıyorsunuz, neden onlara destek oluyorsunuz" diye konuştu. Şehit Uzman Erbaş Bekir Şimşek, yarın memleketi Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Milliyet

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Şubat 2016, 22:24   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: "Sana kurşun işler miydi oğlum"




O kursun pkk seerefsizlerin alninda olmaliydi.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
yas, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı" Seth Haber Arşivi 0 30 Ekim 2014 11:57
"Olumlu işler yaptık" Ecrin Basketbol 0 27 Eylül 2014 17:50
"Oğlum Bak Git" Yargıyı İkiye Böldü Rhytia Haber Arşivi 0 29 Mayıs 2012 15:17
Google'dan "kötü işler!" KarakıZ Google 0 16 Ocak 2012 16:22
Furkan Doğan'ın babası: "Oğlum Amerikan vatandaşı olduğuna güvenip yola çıktı" Dilara Haber Arşivi 4 07 Haziran 2010 01:00