IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mart 2016, 23:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Metroda Bomba Şakası Yolcuları Bayılttı




İstanbul Ünalan metrosunda metronun kapılarının kapanacağı sırada tekbir getireren bir genç elindeki çantayı vagonun içine attı. Vagon bir anda karıştı, yolcular şoka girdi, bayılanlar oldu. Olayın gençlerin yaptığı tuhaf şaka olduğu ortaya çıktı.

FENALIK GEÇİRENLER OLDU

Olay saat 16.45 sıralarında hattın en yoğun olduğu saatte Ünalan metrosunda meydana geldi. Görgü tanıklarının an be an analttığına göre metroda büyük şok yaşatan olay şöyle gelişti. Yaşları küçük 2 genç vagonun kapılarının kapanacağı sırada Alahu ekber diyerek tekbir getirdi, hemen ardından da elindeki çantayı birazdan harekete geçecek vagonun içine attı. Bu dakikadan sonra hem istasyonda hem de harekete geçen vagonlardaki yolcular arasında büyük panik ve kargaşı yaşandı. Akıllara gelen tek şey çantanın bombalı olduğuydu. Çantanın atıldığı vagondaki yolcular hızla çantadan uzaklaşmaya çalıştı, bazı yolcular acil butonuna bastı, bu sırada fenalık geçirenler oldu.

ŞAKAYI YAPAN ÇOCUKLAR TESPİT EDİLDİ

Bu sırada metro hareketine devam etti ve bir sonraki istasyon, Göztepe istasyonunda durdu. Bu sırada polis de alarma geçti, çok sayıda ekip istasyona geldi..Yolcular vagonu hızlıca terketti. Bu sırada olayı gerçekleştiren yaşları 18'den küçük 2 çocuk metronun güvenlik görevlilerinin de yardımıyla tespit edildi, yakalandı ve polislerin nezaretinde polis merkezine götürüldü. Çocuklar dehşete düşüren itirafı da bu sırada yaptılar, olayı şaka amaçlı yaptıklarını söylediler.

"HERKES BİRBİRİNİ EZDİ"

Olayın şokunu üzerinden atamayan yüzlerce yolcudan biri olan Büşra Yüce o anları şöyle anlaattı "Kadıköyden bindim Ünalan'da inecektim. Bir anda bir kişi tekbir getirdikten sonra elindeki çantayı attı. Bomba paniğ yaşandı herkes birbirini ezdi " diye konuştu. Bu arada çocukların vagona attığı çantada bir basketbol topunun olduğu anlaşıldı.

sondakika.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bomba, istanbul, metro, yolcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yumrukla bayılttı Ecrin Diğer Spor Branşları 0 15 Ekim 2014 23:26
Katilin itirafı bayılttı PassioN Haber Arşivi 0 27 Nisan 2012 20:36
Rektör öğrencileri bayılttı (: LeyLa Haber Arşivi 2 04 Ekim 2011 17:36