IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Mart 2016, 14:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Altın Fiyatları Bir Müddet Düşmeyecek




Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, çeyrek altının 10 günde 5 lira kadar yükselebileceğini belirtti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, uluslararası siyasi ve iktisadi olayların altın fiyatlarını yükselttiğine işaret ederek, "Altının gram fiyatının bir müddet daha düşmeyeceğini, 120 lirada sabitleneceğini düşünüyoruz" dedi.

Çavuşculu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altının ons fiyatındaki yükseliş trendinin devam etmesiyle altın fiyatlarının zirveye ulaştığını ifade etti.


ÇEYREK ALTIN 200 LİRA

Ankara'da çeyrek altının satış fiyatının yaklaşık 200 lira olduğunu belirten Çavuşculu, daha önce çeyrek altının 200 liraya yükseleceği öngörüsünde bulunduklarını anımsattı.

Çavuşculu, döviz kurlarındaki artışın altın fiyatlarını yükselttiğine dikkati çekerek, çeyrek altın fiyatının 10 günde 5 lira, yarım altının 10 lira arttığını kaydetti.

Altının tasarruf için her zaman "güvenli liman" olma özelliğini koruduğunu dile getiren Çavuşculu, tasarruf yapmak isteyenlere tercihlerini altında kullanmalarını tavsiye etti.

Çavuşculu, mayıs ayı itibarıyla sünnet, nişan ve düğünler dolayısıyla altın piyasasında hareketlilik beklediklerini belirterek, "Düğün sezonunun açılmasıyla çeyrek altın ve işçiliği olmayan bilezik satışlarında artış bekliyoruz. Her şey tasarruf değil, 100 liradan başlayan farklı tasarımda takılar var. Altın dışındaki takılar yerine bunlar tercih edilebilir. Tüketicilerin ne almak istediklerini bilmeleri ve seçimlerini bu yönde yapmaları gerekiyor. Tasarruf için tasarım ürünlerini değil, işçiliği olmayan kuyumları satın almaları gerekiyor. Aksi halde bozdurmak istediklerinde yüzde 30 zarar ederler" değerlendirmesinde bulundu.



Gramın dörtte biri ölçeğindeki altınların hediyelik olarak satışa sunulduğunu ifade eden Çavuşculu, bu tür hediyelerin maddi karşılığının bulunmadığını, dolayısıyla alıcısını yanılttığını söyledi.

Çavuşculu, uluslararası siyasi ve iktisadi olayların altın fiyatlarını yükselttiğine işaret ederek, "Altının gram fiyatının bir müddet daha düşmeyeceğini, 120 lirada sabitleneceğini düşünüyoruz. Dünyada Suriye ve Irak meselesi nedeniyle gerginlik var. Belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla, turizm ve ticarete bağlı olarak altın fiyatlarında da gerileme olacaktır. Barış sağlansın, Suriyeliler ülkelerine dönsün, bizler de kendi işimize bakalım. Böylece fiyatlar da düşsün. Temennimiz bu yönde" diye konuştu.

Altın fiyatlarındaki yükselişin kuyumculuk sektöründe az da olsa durgunluğa neden olduğunu anlatan Çavuşculu, "Ekonomik sistem güzel gidiyor, bu nedenle endişeli değiliz. Cebimize giren parada da artış var. Emekli maaşları, çalışan maaşları artıyor" dedi.


Sondakika.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
altin fiyatlari, altin fiyatlari bi sure dusmeyecek, ekonomi haberleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Altın fiyatları çakıldı! Çeyrek altın fiyatı ise 3 lira düştü Cappy Haber Arşivi 0 07 Mart 2015 23:19
Altın fiyatları Yükselişte Çeyrek ve Gram Altın Son Fiyatlar See Haber Arşivi 0 05 Mart 2015 14:39
Çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Aralık Altın fiyatları Desmont Gazete Manşetleri 1 22 Aralık 2014 18:07
Altın fiyatları ve petrol fiyatları düşüşe geçti Seth Haber Arşivi 0 27 Kasım 2014 12:15
Güncel altın fiyatları, döviz kuru ve petrol fiyatları - 25 Kasım Seth Haber Arşivi 0 25 Kasım 2014 11:53