IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   'YGS kalemleri' ihtiyacı olan öğrenciler için toplandı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/740679-ygs-kalemleri-ihtiyaci-olan-ogrenciler-icin-toplandi.html)

NarÇiçeği 13 Mart 2016 17:08

'YGS kalemleri' ihtiyacı olan öğrenciler için toplandı
 
Türk Kızılayı Antakya Şubesi Gençlik Kolları üyeleri, YGS'de dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraşları, sınav bitiminde ihtiyacı olan öğrenciler için topladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Türk Kızılayı Antakya Şubesi Gençlik Kolları üyeleri, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) bitiminin ardından topladığı kalem, silgi ve kalemtıraşları, ihtiyaç sahibi okullara dağıtacak.

Türk Kızılayı Antakya Şubesi genel hizmet yöneticisi Mustafa Alp yaptığı açıklamada, her yıl YGS sonrası okul önlerinde gönüllü gençlerin adaylardan ÖSYM tarafından dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraşları talep ettiğini belirtti.

Alp, yardım kampanyasına 20 Türk Kızılayı Gençlik Kolları üyesinin destek verdiğini söyledi.

Üyelerinin Hatay Mustafa Kemal Üniversitesindeki (MKÜ) sekiz fakülte önünde kalem seti topladığını ifade eden Alp, "Biz bu kalemleri il genelinde ihtiyaç sahibi okullardaki öğrenciler için toplamış bulunmaktayız. Yaklaşık 4 bin kalem, 2 bin silgi ve kalemtıraş topladık" diye konuştu.

Alp, önümüzdeki günlerde toplanan kırtasiye malzemelerini okullara giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacaklarını sözlerine ekledi.

TrtHaber


NarÇiçeği 13 Mart 2016 17:15

Cevap: 'YGS kalemleri' ihtiyacı olan öğrenciler için toplandı
 
Bu etkinliği 3. sınıfta iken bizde yapmıştık ya o günleri hatırladım şimdi.. Topluma Hizmet Uygulamaları diye bir dersimiz vardı. Bu kapsamda yapacağımız etkinliklerden biriside ygs kalemlerini toplamaktı Kayserideki okullara grup olup arkadaşlarla dağılmıştık :)
Öğrencileri bekleyen ailelerin heyecanına da şahit olmuştuk dışarıda beklerken..
Sınavdan çıkan öğrencinin ruh halini bilemediğimiz için onların kalemini istediğimizde değişik tepkiler almıştık. Sınavları iyi mi geçti kötü mü geçti bilmiyoruz kimisi çok tepkisizdi verdi kalemini kimisi duayla verdi kimisi birisini verdi diğerini vermedi içinden şekerini alıp verenler oldu falan öğrencilerin ruh halleri bambaşkaydı. :)
Biz tabi hepsine dua ettik kalemlerini aldıkça. Topladığımız kalemleri de köy okuluna ziyarete gitmiştik orda onlara topladığımız diğer şeyler dışında ygs kalemlerini de vermiştik.
Hey gidi...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net