IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ankara'da patlama (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/740682-ankarada-patlama.html)

AngeL 13 Mart 2016 19:17

Ankara'da patlama
 
Ankara'nın Kızılay semtinde akşam saatlerinde büyük bir patlama oldu. Araçların yandığı bilgisi alınan bölgeye güvenlik güçleriyle ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Görgü tanıkları patlamanın saat 18.35'te Güvenpark yakınında meydana geldiğini ve yaralıların olduğunu söyledi. Bölgedeki araçlarla bazı binalar hasar gördü.


Olay yerinden alınan bilgilere göre;

Daha önce Ankara'da yaşanan patlamada kullanılan araca benziyor. Olay yerindeki aracın parçaları toplanıyor. Çok sayıda güvenlik ekibi olay yerine gitti.

Şu an için ölü ve yaralı sayısının tam olarak ne olduğu bilinmiyor. Başka bir bomba ihtimaline karşı bölge boşaltılıyor. Ne yazık ki çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiği söylenebilir.

Terör saldırı olma ihtimali yüksek deniliyor.

Onlarca araç hurdaya dönmüş durumda.


284 numaralı bakanlıklar otobüsü tamamen yanmış durumda.


Vatandaşlar henüz tam olarak tahliye edilmiş değil.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



hurriyet

glu 13 Mart 2016 19:47

Cevap: Ankara'da patlama
 
Kimse kusura bakmasın ama şu katliamlara kayıtsız kalmak kelimenin tam manası ile haysiyetsizliktir. Ota boka yorum yapar, Fransada patlama olduktan sonra çıkar "Yav bu Fransada istihbarat yok mu" der, kendine tek laf edildi mi hemen içeri tıkar ama biz öldüğümüz zaman sanki hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder ve pişkince "Zafiyet yok hatta arkadaşlarımız görevlerini çok iyi şekilde yaptı" der suçu da kendi hayal dünyasında uydurduğu aptal saptal gruplara atar. Nolcak inanan kitle belli. Okumuşu da belli cahili de belli. Adamın en yakınındaki iş adamı bu milletin a... koycaz dedi bak hakikaten de koyuyorlar ve biz sadece izliyoruz. 400 verin huzur vereyim dedi ama doymadı aç gözlü hırsız ve doymayacak da. Bu yazdan beri ülkedeki kaçınca katliam ne bir istifa ne bir çözüm var. Ankarada bir önceki patlama daha 1 ay önce olmuştu sonuç ? Güvenlik zafiyeti yok + basına sansür. Yav 11 Martta ABD elçiliği açıklıyor kendi vatandaşını uyarıyor, istihbarat aldık o bölgelere gitmeyin diyor ve bizimkiler de izliyorlar. Neden mi? Nedeni ekte :

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Artık geçmiş olsun, Allah belanızı versin demek falan yersiz. Göz göre göre öldürülüyoruz ama ne çözüm ne de başka bir şey. Başımızdakiler para derdine düşmüş, mal mülk derdine düşmüş insanları aptal yerine "koya koya" yaşantılarına devam ediyorlar. Çok affedersiniz bu başlığın altına da öküzler gelip yazacaklar adım kadar eminim o babalarından analarından hatta Allahlarından çok sevdikleri tayyibi övecekler işte onlar da eline kan bulaşanlar, onlar da bu insanları öldürenler. Pişkin pişkin hayatına devam eden insanlar, rant uğruna hayatımıza sıçan insanlar gelip bugün de canımızı almak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ha ek olarak, olaya biraz da dini sos katacaklar ki bu kitleyi inandırsınlar. Dinsiz yalan olamaz çünkü.

Ebru 13 Mart 2016 19:58

Cevap: Ankara'da patlama
 
Artık Terörü lanetlemekle, karşılık vereceğiz vs. acıklamalarıyla bu işlerin cözülemeyecegini idrak eden bir Devlet anlayışı gerek. Ankara 'daki bu 3. patlama ve AKP'nin aldıgı önlem sadece TVlere yayın yasağı koymak ve Twitteri engellemek. Tam bir acizlik ve rezillik...

Türk 13 Mart 2016 20:03

Cevap: Ankara'da patlama
 
şimdi birileri çıkar ve ve sallar hükümete yok istifa etsin içişleri bakanı yok mit müsteşarı istifa etsin yok hükümet kötü yok öyle yok böyle bırakın bu işleri arkadaşım yarın o patlamanın oldugu yere hemen duble yol yaparlar makarna dagıtırlar sonra bıcak kemiğe dayandı birde kınadık mı ohh mis ne itiyorsunuz daha yiyin makarnanınızı uzatmayın

Skyder 13 Mart 2016 20:03

Cevap: Ankara'da patlama
 
birazdan birileri terörü lanetleyecek , birazdan birileri kınama sözleri söyleyecek. böyle devam eder bu kervan.

Syst3m 13 Mart 2016 20:28

Cevap: Ankara'da patlama
 
Siyaset yapmayı sevmiyorum, heleki bu tür forumlar da siyaset içeriklere de karşıyım, tartışmalarada, fakat baktığın zaman insanlarımıza artık normal geliyor. Sanki hayat standartıymış gibi hergün asker polis şehit oluyor, bomba patlıyor. Yayın yasağı geliyor, 2 gün sonra tv de biri çıkıyor şöle oldu böle oldu. İnsanlarımızda sanki gerçekten olmus gibi tek lafa inanmaya başlıyor. Allah sonumuzu hayır etsin, savaş çığırtkanlığı yapanlara diyecem tek şey, sen daha başkentinde bomba patlatılmasına engel olamıyorsun, kaldı ki gidip başka bi ülkeye kafa tutasın.

Bozkurt 13 Mart 2016 20:54

Cevap: Ankara'da patlama
 
27 ölü 75 yaralı var. yine.

Ebru 13 Mart 2016 20:56

Cevap: Ankara'da patlama
 
Alıntı:

SiyahkaLem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041754586)
27 ölü 75 yaralı var. yine.

Yalan söylüyolar arabalarin , otobüslerin iskeleti kalmış. Ne 27 i ?

Bozkurt 13 Mart 2016 20:58

Cevap: Ankara'da patlama
 
Alıntı:

Ebru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041754587)
Yalan söylüyolar arabalarin , otobüslerin iskeleti kalmış. Ne 27 i ?

Valilik böyle acıklamış olabilir herşey.

ELa__ 13 Mart 2016 21:05

Cevap: Ankara'da patlama
 
Ölumlere alistirildik.Onuda gectim yarin devlet buyukleri
Terörü lanetlerler artık bizde halk olarak bulmamız lazım failleri.
Toplum olarak coktuk çökmeye öldurulmeye devam edicez.
Türkiyenin satilmadik yeri kalmadı bizede korku salip göç
Etmek düşecek ee nasailsa suriyeliler var off için kan ağlıyor
Daha sabah 45 cocugun tecavüz olayı yetmedi Ankara
Çok yazacak şey varda neyse Allah sonumuzu hayretsin.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net