IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Şehit arkadaşı için ağlayan asker şehit oldu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/746688-sehit-arkadasi-icin-aglayan-asker-sehit-oldu.html)

Feronia 25 Nisan 2016 17:36

Şehit arkadaşı için ağlayan asker şehit oldu
 
Şehit arkadaşı için ağlayan asker şehit oldu
Şehit Bekir Kelleci'nin 3 hafta önceki cenazesinde, resmini bir an olsun elinden düşürmeyen silah arkadaşı Süleyman Kul şehit düştü.



Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyon sırasında teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan 6 güvenlik görevlisinden biriydi Uzman Çavuş Bekir Kelleci. Kelleci, 3 hafta önce Giresun'un Eynesil ilçesinde son yolculuğuna uğurlanmış, cenazesine Nusaybin'den gelen silah arkadaşları da katılmıştı.

CENAZEDE AĞLAMIŞTI

Cenazeye katılanlardan biri de Giresunlu hemşehrisi Uzman Çavuş Süleyman Kul'du. Kul da 24 yaşındaydı ve silah arkadaşının tabutu başında 3 hafta önce gözyaşı dökmüş, ebediyete uğurladığı şehit arkadaşının tabutu başında uzaklara dalıp gitmişti. O Süleyman Kul bugün yine bölücü terör örgütleri tarafından Nusaybin İlçesi'nde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Tıpkı hemşehrisi ve silah arkadaşı Bekir Kelleci gibi şehitlik mertebesine ulaştı.


"VATAN SAĞOLSUN"

Kul ailesine acı haber ise 10 yıldır çalıştıkları fındık bahçesinde gözyaşları içerisinde verildi. 3 kız ve 2 erkek kardeşi olan Kul'un annesi Fatma ve babası Mehmet Kul, oğullarının şehit haberini duyunca "Vatan sağolsun" diyerek gözyaşı döktü

Ensonhaber

ZeL 25 Nisan 2016 19:08

Cevap: Şehit arkadaşı için ağlayan asker şehit oldu
 
Yeter artık demekten usandık vatan sağolsun demeyle vatan sağ olmuyor Allah ailesine sabır versin. Mekanın Cennet olsun...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net