IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Dünyanın en saygın bilim laboratuvarında 'insan kurban etme' töreni! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/753515-dunyanin-en-saygin-bilim-laboratuvarinda-insan-kurban-etme-toreni.html)

Dream 19 Ağustos 2016 12:23

Dünyanın en saygın bilim laboratuvarında 'insan kurban etme' töreni!
 
İsviçre’deki Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi'nin (CERN) Cenevre kampüsünde çekilen görüntüler kan dondurdu.

Korkunç video görüntülerinde, gece geç saatlerde siyah pelerinli bir grup insanın, Avrupa’nın en saygın fizik laboratuvarlarından CERN’in ana meydanında bir araya gelerek sahte bir ‘insan kurban etme töreni’ gerçekleştirdiği görülüyor.

SİYAH PELERİNLİ İNSANLAR TARAFINDAN DEFALARCA BIÇAKLANDI
CERN Konseyi sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre, tuhaf giysili bir kişi tarafından defalarca bıçaklanarak kurban edilen bir kadının da yer aldığı video görüntüleri hakkında soruşturma açıldı.

AFP haber ajansına konuşan CERN sözcüsü korkunç görüntüler hakkında, “Filme alınan bu sahneler için kurumumuzdan hiçbir resmi bir izin alınmamıştır. CERN, bu tarz şakalara göz yumabilecek bir kurum değildir. Bilgimiz dahilinde olmayan bu görüntüler, araştırmalarımızın bilimsel doğasına zarar verebilecek niteliktedir” şeklinde söylemde bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

GÜVENLİK ZAFİYETİ Mİ VAR?
Kan donduran görüntülerin yer aldığı video, dünyanın en saygın laboratuvarlarından biri olan CERN kampüsünün güvenliği konusunda da akıllarda soru işareti bıraktı.

CERN sözcüsünün ifadesine göre, kampüse giren herkesin kimlik kartları güvenlik görevlileri tarafından sistemli bir şekilde gece-gündüz kontrol ediliyor.

AFP ajansına konuşan Cenevre polisinin ifadesi ise CERN sözcüsünü yalanlar nitelikte çünkü olay yaratan görüntüler hakkında herhangi bir resmi soruşturma açılmadı.

Kaynak: Hürriyet

Feronia 20 Ağustos 2016 00:45

Cevap: Dünyanın en saygın bilim laboratuvarında 'insan kurban etme' töreni!
 
Sapiklar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net