IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Feronia
  • 1 Post By No1

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ekim 2016, 23:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyarbakır'dan acı haber




Diyarbakır'dan acı haber! Şehit ve yaralılar var

Bingöl, Siirt, Hakkari,Diyarbakır'dan sonra bir kötü haber de Batman'dan geldi. 5 ilde 5 asker bir korucu şehit olurken, 4 asker de yaralandı.
Bingöl, Siirt, Hakkari, Diyarbakır'dan sonra bir kötü haber de Batman'dan geldi. Şehit sayısı 6'ya yükseldi. Sabah saatlerinde ilk kötü haber Bingöl'den gelmişti. Bingöl'ün Kiğı ilçesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1 asker şehit oldu. Ardından Siirt'in Kurtalan ilçesinde, askerlerin nöbet tuttuğu kulübeye yıldırım düştü ve 1 asker şehit oldu 1 asker yaralandı haberi geldi. Üçüncü kara haber Hakkari'nin Çukurca ilçesinden geldi. Güven Dağı bölgesinde PKK'lıların havanlı saldırısı sonucu 1 asker şehit oldu, aynı bölgede mayına basan 1 asker de ağır yaralandı.


Siirt'te yıldırım düştü: 1 asker şehit bir asker yaralı


HANİ'DE 2 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, ilçe kırsalında güvenlik güçlerinin arama çalışmaları gerçekleştirdiği sırada teröristler önceden tuzakladığı patlayıcı infilak ettirdi. Patlamada 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Yaralı askerler Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.



BATMAN'DA ÇATIŞMA ÇIKTI: 1 KORUCU ŞEHİT OLDU

Batman'da Mava Dağı'nda güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 1 korucu şehit oldu. Edinilen bölgeye göre, Gerciş ilçesinde bulunan Mava Dağı'nda teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon sırasında güvenlik güçleri bir grup PKK'lı terörist arasında yakın temas sağlandı. Teröristlerin güvenlik güçlerine 'teslim ol' çağrılarına ateş açarak karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada geçici köy korucusu Kadri Yıldız şehit oldu. Bölgede operasyon sürüyor

Batman'da çatışma: 1 korucu şehit

ÇUKURCA'DA 5 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 5 terörist etkisiz hale getirildi.Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) yapılan açıklamada, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde birliklere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bingöl’ün Genç ilçesinde icra edilen operasyonda ise bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin silahı ile birlikte (1adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 2 el bombası) yakalandığı, tespit edilen sığınakta, 1 RPG-7 roketatar, bir tabanca, 3 RPG-7 roketatar mühimmatı, 10 el bombası, 1 telsiz, 3 büyük tüp,6 sırt çantası ve erzak ele geçirildiği ifade edildi.
Milliyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Ekim 2016, 23:37   #2
Çevrimdışı
No1
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Diyarbakır'dan acı haber




Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyorum.

__________________
Dayan Rüsva Etme Beni
 

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diyarbakır'dan acı haber geldi AngeL Haber Arşivi 0 16 Ocak 2016 11:51
Diyarbakır’dan bir acı haber daha AngeL Haber Arşivi 1 04 Ocak 2016 14:54
Diyarbakır'dan bir acı haber daha geldi Seth Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2015 12:52
Diyarbakır'dan kahreden haber Lucifer Haber Arşivi 0 26 Mayıs 2015 11:15