IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

55Beğeni(ler)

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2017, 23:20   #21
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'den 'mühürsüz zarf' tepkisi: YSK eliyle sahteciliğe izin




Her seçimden sonra aynı plak dinlemekten bıktık artık değiştirin başka bir plak koyun.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Nisan 2017, 10:57   #22
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'den 'mühürsüz zarf' tepkisi: YSK eliyle sahteciliğe izin




YSK kanunları tanımayacaksa, İnsanlarımız neyi oyladığı hakkında bilgisi yoksa ya da bile bile cellatına sarılıyorsa kimden neyin saygısını bekliyorsunuz? Bugün C.başkanını yargılamak için bile 3'te 2 çoğunluğu gerektirirken koca bir sistemin değişmesi için gerekli oy %50.01 sizce adalet bu mudur? Doğru olan bu mudur? KHK'ları Bütçe v.b. kritik kararları tek bir insanın eline bırakmak doğru mu? RTE'nin fani olduğunu bile bile böyle yetkileri bir koltuğa nasıl yükleyebiliyorsunuz! Yine mi aldandık diyeceğiz yine mi kandırıldık Tanrı bizi affetsin diyeceğiz? Niye bu çağrılara kulak vermiyorsunuz niye anlamak istemiyorsunuz? Çark etmesi için tecrübe mi etmemiz lazım? Derin yaralar mı almamız lazım? Sistemin yavaş işlediğini söylüyorlar neye acelemiz var neye yetişmemiz lazım? Üniversite kuracaksın da ona mı itiraz edildi? Asgari ücreti artıracaksın da ona mı itiraz edildi? Doğal gazın fiyatlarını indireceksin de itiraz mı geldi? Soma da ölen insanların sebebini araştıracaksın da olmaz mı dedik? Kenan Evren yasalarını bokluyor duruyoruz bu yasalar hangileri ? Hangisine itirazımız var varsa niye o maddeleri değiştirmiyoruz o günden bugüne çıkarttığı yasalarla mı yaşıyoruz hiç mi değiştirilmedi? Evet mevcut sistemin eksiklikleri var CHP'nin MHP'nin HDP'nin bu kadar mecliste etkisizleştirilmesi doğru değil bunlar hiç mi yasa teklifleriyle gelmiyor hiç mi ülke için taş üstüne taş koymuyorlar? Muhalefetleri sadece konuşurlar pozisyonuna sokuyor mevcut iktidar... Açın okuyun Meclis te Muhalefetin bir çok tekliflerini düşünmeksizin AKP'li vekiller red ediyor. Soma da ki madenlerin araştırılma teklifini bile red ettikten 1 hafta sonra Soma Faciası yaşandı suçlanan yine muhalefet oldu çok ısrar etmediler... Dalga mı geçiyorsunuz bizlerle! 7 Haziran seçimlerinde Muhalefet partilerin Asgari ücreti 1500 yapma teklifine ne diyorlardı hangi bütçe ile sonra baktılar ki koltuk sallanıyor 1 Kasım seçimlerinde ne yaptılar? O parayı bir şekilde yarattılar! Niye bir Allah'ın kulu RTE'ye hacı sen ne diyorsun demez? Niye hesap sormaz. Onca kandırılmadan aldanmadan aldatmadan sonra utanmadan ne dedi? Ben siyasi hayatım boyunca ne aldandım ne aldattım... Dalga geçiyor resmen.... Hoş inanıyorum aldanmadı bile bile yaptı ne yaptıysa intikam alırcasına!

 

Alt 18 Nisan 2017, 11:07   #23
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'den 'mühürsüz zarf' tepkisi: YSK eliyle sahteciliğe izin




Rezillik git gide büyüyor gibi. Aslında alınan bir kararın da olmadığı söyleniyor. Cehapeli milletvekilleri YSK'dan karar örneklerini istemelerine rağmen ne bir karar, ne bir genelge verilmemiş ya da verilememiş. Her halde deney yaptılar. Acaba böyle bir yapsak ne olur diye. Hayırcı arkadaşlar üzülmeyelim bence hukuksuz bir karar yok. Ortada bir karar yok. Gerçi hukuk da yok. 2 milyon kişinin iradesi olmayan pusulalar var. Millet evet mi demişti?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 18 Nisan 2017, 11:21   #24
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP'den 'mühürsüz zarf' tepkisi: YSK eliyle sahteciliğe izin




gunaydin sevgili ircforumlari ailesi.

referandumla ilgili tartisma forumunda daha once acilan baslikta cumlelerime "insanlarin siklikla dustugu bir hata var, bu bir secim degil, aksine siyaset ustu bir durum." diye baslamistim. bugun geldigimiz noktada, su baslikta goruyorum ki olay yine siyasi bir zemin uzerine oturtulmus. tabii insanin dusuncelerinde yanilmadigini gormek mutluluk verici. kıps.

daha onceki tartisma konularindan beni taniyanlar az-cok bilirler, olaylara yaklasim bicimim her zaman tarafsiz ve mantik cercevesinde olmustur. hatta olaylarin kendisinden daha cok, insanlar uzerinde yarattigi algiyla ilgilenirim. bu sebeple tartismayi yine farkli bir alana tasimak istiyorum. evet ya da hayiri hic konusmayacagim, kendi tercihimi zaten sebepleriyle birlikte diger konuda belirtmistim. buradaki durum aslinda o kadar basit ki; kanun "sandik kurulu muhru basilmamis oy pusulalari ve oy zarflari gecersiz sayilir." diyor. bakin ne kadar net, hicbir sekilde acik kapi birakilmamis, kesin bir dille bu oylarin gecerli sayilamayacagini belirtiyor. peki ysk napiyor? kanun maddelerine tamamen aykiri bir bicimde, yasagi cigneyerek diyor ki: "disaridan getirildigi ispatlanmadigi surece muhursuz pusula ve zarfler gecerlidir." peki nerede milli irade? nerede o hukuk devleti? hukukun devlet eliyle ayaklar altina alindigi bu karara neden yargi kurumlari dur! diyemiyor? cunku ysk kararlarina ic hukuk yollari kapali. e aihm'e zaten sikayet edemezsin, rezil olursun. yani ortada boylesine ironik bir durum var. evet gecmiste de buna benzer bazi kararlar alinmis fakat ysk baskaninin bahsettigi bu kararlar 2010 yili oncesi, yani ilgili kanun degisikliginin yapildigi tarihten once. oyle olmasa bile siyasi fikirlerinizi bir kenara birakarak bir dusunun, bu karar sizce ne kadar dogru? gecmiste yapilan bir hata, ayni seyi bugun de tekrarlayabilecegimiz anlamina gelmemeli ve bunu yalnizca siyaset alani icin soylemiyorum, hayatta da bu boyle. peki dogrusu ne? soz konusu sandiklardaki secimleri iptal edersiniz, zaten 2019 tarihinden sonra yururluge girmeyecek mi bu degisiklik, yaparsiniz mumkun olan en yakin tarihte bu secimleri tekrar, insanlar da gider oyunu kullanir. cok mu zor yani bu? degil. tercihini hayirdan yana kullananlari bir kenara birakiyorum, keske bu yol izlenseydi de evet veren secmenlerin dahi vicdani bu konuda rahat olsaydi. mantik dairesi icinde dusunebilen her birey icin, ysk'nin aldigi bu karar secime saibe bulastirmistir ve en hafif tabiriyle bu milletle dalga gecmektir. unutmayin, ysk kanun uygulayicisi bir kurumdur, kanun degistirici degil. ha benim vicdanim rahat diyenler icin zaten benim soyleyebilecegim bir soz yok. yoksa evet ya da hayir cikmis, ilgilendigim nokta burasi degil.

__________________
everything. everyone. everywhere. ends.
 

 

Etiketler
bülent tezcan, chp, kabul, mühürsüz, mühürsüz zarf, oy pusulası, referandum 2017, tepki, ysk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
1994 Eliyle Samanyolu'na - Cemal Süreya Elysian Şairler ve Şiirleri 0 07 Mayıs 2014 21:21
Fırca niyetine ölü eliyle boyama yapıyor :S Nur Esrarengiz Olaylar 0 22 Ocak 2011 15:54
Şok Şok Şok eliyle saz çalıyor :)))) Ruhadam Komik Loglar 3 16 Ocak 2011 15:12
Belini iki eliyle böyle kavradı Lucifer Haber Arşivi 1 14 Ağustos 2010 18:35