IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Nisan 2017, 20:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'li Aksünger: "Şuan İtibariyle Ysk'nın Sandık Açımı Yüzde 16"




CHP'li Aksünger: "Şuan itibariyle YSK'nın sandık açımı yüzde 16" CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger: Şuanda televizyonlarda veya manipülasyon yaratan arkadaşların açıklamalarında yüzde 40'ın üzerinde bir sandık açılımı gösterdiğini söylüyor YSK'nın.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger:
Şuanda televizyonlarda veya manipülasyon yaratan arkadaşların açıklamalarında yüzde 40'ın üzerinde bir sandık açılımı gösterdiğini söylüyor YSK'nın. Bunun mümkünatı yok"

ANKARA - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, "Şuan itibariyle YSK'nın sandık açımı yüzde 16. Şuanda televizyonlarda veya manipülasyon yaratan arkadaşların açıklamalarında yüzde 40'ın üzerinde bir sandık açılımı gösterdiğini söylüyor YSK'nın. Bunun mümkünatı yok" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aksünger, parti genel merkezinde seçim sonuçlarının kamuoyuna verilmesiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Heyecanlı bir süreç yaşandığını belirten Aksünger, "Anadolu Ajansının manipülasyonu 'hayır' cephesinde umutsuzluk üstüne kurulmuş olduğu gözüküyor. Şuan itibariyle YSK'nın sandık açımı yüzde 16. Şuanda televizyonlarda veya manipülasyon yaratan arkadaşların açıklamalarında yüzde 40'ın üzerinde bir sandık açılımı gösterdiğini söylüyor YSK'nın. Bunun mümkünatı yok. Bu tamamen bir manipülasyon. Şuan yüzde 16 küsür açıldı sandıklar. Ama İstanbul sandıkları daha açılmadı. Ankara sandıkları ve İzmir ama biz onlardan daha önde açtık bunları. Şuanda İstanbul'da yüzde 56 ile hayır önde. İzmir'de yüzde 70.3 şuanda hayır. Ankara dengeli gidiyor şuanda. Doğu'da Diyarbakır'da ezici üstünlükte 'hayır' önde. Ama hala Doğu'daki sandıklar konusunda da ciddi bir eksik var" diye konuştu.
"Herkes şuna inansın sandık başlarındaki arkadaşlarımızda buna inansın ki, hiç kimse sandıkları terk etmesin" ifadesini kullanan Aksünger, şunları kaydetti:

"Sonuna kadar sandıkların son oyuna kadar saysınlar. Üstelik YSK'nın yaptığı bir sürü yanlışa, hataya, manipülasyona rağmen halk kazanacak. Millet kazanacak. Mühürsüz oyların sayılması mı söylersiniz, evet mühürleri bastırılıp tercih yerine kullandırılması mı dersiniz İçişleri Bakanlığının yetkisinde olmamasına rağmen oy kullanan insanları kendi sandıklarını izlemesinden mahrum etmesine kadar şuanda kanunsuz bir sürü eylem yapılıyor evet cephesinin lehine. Bir tarafta devlet bir tarafta millet. Göreceğiz ki sonunda hayır kazanacak millet kazanacak."

haberler.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aksünger, anadolu ajansı, chp, itiraz, manipülasyon, sandık açılımı, ysk, yüzde kaç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık