IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2017, 02:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
şte 24 gün boyunca Kılıçdaroğlu'na eşlik eden 2 isim!




İşte 24 gün boyunca Kılıçdaroğlu'na eşlik eden 2 isim!

Özgür ALTUNCU-Yaşar KAÇMAZ - İstanbul DHA



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 427 kilometreyi kalabalıklarla yürüdü. Her gün farklı isimler kendisine eşlik etti. Her adımı atmak zorunda olan en başta kendisiydi. Zaman zaman milletvekilleri, parti yöneticileri, bazen ailesi gönüllü olarak yanındaydı. Her adımında Kılıçdaroğlu'na bire bir eşlik eden iki isim vardı. Koruma Müdürü Koray Aslan ve aynı zamanda sağlık ekibinde yer alan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı.

YÜRÜMEK ŞEREF OLDU

24 gün boyunca yolun her metresini Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdüğünü söyleyen Atıcı," Etim, kemiğim yorgun, beynim vicdanım o kadar dingin ki" dedi. Kendisinin zaman zaman rahatsızlık geçirenlere yardımcı olmak için ileri geri gidip geldiğini söyleyen Atıcı, "Sayın genel başkanı sürekli ileri yürüdü. Ben arada geriye koşup, hastalara yardım etmek için zikzaklar çizdik. Her metresini onurla yürümek şeref oldu"diye konuştu.




'ACABA' DEDİM

Kılıçdaroğlu'nun her gün sağlık kontrollerini yaptıklarını belirten Atıcı," Bir ekip olarak gerçekleştirdik. Gayet iyi götürdük. Çok şükür Allah'a, sağlık sorunu olmadı" dedi. 'Acaba' sorusunu kendi kendine çok sorduğunu söyleyen Aytuğ Atıcı, " Çok dedim. Bu sağlıklı yürüyüş değil. Spor deseniz değil. Kısa mesafe değil. Benden öte acaba genel başkan yürüyebilir miydi ? En büyük endişem buydu. Sayın genel başkanı ayağı tökezleseydi, bu iş biterdi. Çok zor bir parkur. Ama başardık" şeklinde konuştu.




EN İSTİKRARLI KATILIMCI RİZELİ VEYSEL AMCA

Yürüyüşün devamlı isimlerinden biri de 63 yaşındaki Rizeli Veysel Kılıç'tı. Tutuklu Harp okulu öğrencisi oğlu için CHP liderinin yürüyüşüne destek veren Kılıç haftada bir gün hariç her gün yürüdü. Kılıç fire verdiği günleri de, oğlunu cezaevinde ziyaret etmesiyle açıkladı. Veysel Kılıç, ziyaretin ardından her defasında yürüyüşe katıldığını söyledi. Yürüyüşün Ramazan ayında başladığını hatırlatan Veysel Kılıç, " Hatta ilk başta oruç ayındaydık. Ben oruca başladığımız zaman, oruç tutamam dedim, halsiz kalırım dedim. Ama bu yürüyüşe başladığımızda güç geldi" dedi. Kılıçdaroğlu'nun temposuna alışmakta zorlandığını da söyleyen Kılıç," Bazen Karadeniz espirisi atıyordum ona, 'Sayın genel başkanım diyordum, arkadaki hacı dayılar yetişemiyor' diye. 'O da gülüyordu' "diye konuştu.

__________________
Aslen asabi, tercihen sempatik, şeklen kültürlü, mecburen duygusal...
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
şte 24 gün boyunca kılıçdaroğlu'na eşlik eden 2 isim!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Otistik Spektrum Bozukluğu (Osb) ve Co-Morbidity (Eşlik Eden Durumlar) Ecrin Makale - Araştırma - Ve Bilimsel Yazılar 0 08 Şubat 2016 23:38
İşte CHP'de Kılıçdaroğlu'nun yerine aday olacak isim: Prof. Dr. İştar Gözaydın AngeL Haber Arşivi 0 02 Mart 2015 13:33
Kılıçdaroğlu'na yılın gafını yaptıran isim PassioN Haber Arşivi 3 11 Şubat 2012 19:24
Bir Yıl Boyunca Kızına Tecavüz Eden Babaya 14.400 Yıl Hapis Cezası Lucifer Haber Arşivi 0 24 Eylül 2010 13:23