IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia
  • 2 Post By Adem

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2017, 17:08   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mehmetçik, Gabar Dağı'nda teröristlere göz açtırmıyor




Mehmetçik, Gabar Dağı'nda teröristlere göz açtırmıyor

rŞIRNAK'ta güvenlik güçleri, PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarını aralıksız sürdürürken, arama tarama faaliyetleri kapsamında Gabar Dağı'nda düzenlenen operasyonlar, nefes kesti. PKK'lı teröristlerin son dönemlerde, özellikle sisli ve yağmurlu havalarda, askeri birliklere ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduğunun tespit edilmesi üzerine güvenlik güçleri, keşif, gözetleme ve pusu dinleme faaliyetlerine gece gündüz devam ederek, teröristlere göz açtırmıyor.


Şırnak'taki Bestler-Dereler bölgesinde, 11 gün süren ve aralarında PKK'nın üst düzey yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlar gerçekleştirildi. Bestler- Dereler gibi teröristler için kritik öneme sahip bölgelerden birinin de Gabar Dağı bölgesi olduğu belirtildi. Şırnak, Siirt ile Mardin il sınırları bölümünde yer alan ve teröristlerin geçiş güzergahıyla yaşam alanı olarak kullanmayı amaçladığı Gabar Dağı'nda, Şırnak Akçay 6'ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nın emir komutasında operasyonlar, yaz kış aralıksız sürüyor.
*

Akçay'daki tugaya bağlı 3'üncü Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı Yağızoymak'ta görev yapan askerlerin katıldığı arama tarama faaliyetleri kapsamındaki operasyonlarda ise teröristlerin olabileceği değerlendirilen bölgeler, gece gündüz gözetlenerek, yoğun ateş altına alındı.


BİRLİKLER TEYAKKUZDA

PKK'lı teröristlerin son dönemlerde, özellikle sisli ve yağmurlu havalarda, askeri birliklere ve üs bölgelerine saldırı hazırlığında olduklarının tespit edilmesi üzerine güvenlik güçleri, teyakkuza geçti. Sisli ve yağmurlu havalarda keşif, gözetleme ve pusu dinleme faaliyeti gerçekleştiren güvenlik güçlerinin, teröristlerin saldırı girişimlerini engellediği belirtildi.*


YAĞIZOYMAK TABURU, KRİTİK GÖREVDE

Şırnak Yağızoymak 3'üncü Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı'nda görev yapan askerler, bir yandan Gabar Dağı'ndaki teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarını aralıksız sürdürürken, bir yandan da Yağızoymak köyü sakinlerinin zorlu kış şartlarında yardımına koşuyor.

Tabur Komutanı Vekili Piyade Binbaşı Halil Arslantekin, ''Milletimiz, bilsin ki bizler burada olduğumuz sürece rahat ve huzur içinde yaşayabilirler'' dedi.


'GEMİ'NİN LEVENTLERİ' HAKİM TEPEDE



Şırnak, Mardin ve Siirt il sınırları ortasındaki Gabar Dağı'nın hakim noktasında bulunan Gemi Tepe Üs Bölgesi'ndeki askerler de operasyonlara destek verdi. Gemi Tepe Üs Bölgesi Komutanı Piyade Yüzbaşı Kıvanç Köseoğlu, ''Bulunduğumuz yer, Gabar Dağ bloğunun hemen kuzeyinde yer alan Gemi Tepe Üs Bölgesi'dir. Bölüğümüzün vazifesi, hareketlerini tespit etmek, yol güzergahlarını kontrol etmek maksadıyla keşif, gözetleme, pusu dinleme faaliyetleriyle teröristleri aramak, bulmak ve yok etmektir. Üs bölgemiz, termal kameralar, gece görüş vasıtaları, drone kameralar, makineli tüfekler, görmeyerek ateş destek vasıtaları ve zırhlı araçlarla donatılmıştır; fakat muhaberedeki en önemli unsur, eğitilmiş insan olması prensibiyle bizim de en büyük güvencemiz eğitilmiş, gözü pek, kahraman Türk askeridir. Türk milleti, şehit ailelerimiz, annelerimiz ve babalarımız, rahat uyusunlar. Bizler, burada görev yaptığımız sürece hiçbir teröriste göz açtırmayacağız'' diye konuştu.*


ÜS BÖLGESİNE ŞEHİTLER ANITI YAPILDI

*
Öte yandan üs bölgesine, 2005 yılında, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 4 asker için Gemi Tepe Şehitler Anıtı yapıldı. Yüzbaşı Köseoğlu, ''Görmüş olduğunuz şehitler anıtı, 2005 yılında teröristlerle kahramanca çarpışarak, şehit olan silah arkadaşlarımıza ithafen yapılmıştır'' dedi.

*Vatan

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Kasım 2017, 18:10   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mehmetçik, Gabar Dağı'nda teröristlere göz açtırmıyor




Gebersin ********ler.

 

Alt 26 Kasım 2017, 20:25   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mehmetçik, Gabar Dağı'nda teröristlere göz açtırmıyor




Askerliğimi; Gabar ve Cudi dağlarında yaptım. Oradaki olumsuz hava şartlarına rağmen gece çöktüğünde aklıma ilk gelen insanlar ailemdi.. Ve herhangi bir yerden bana gelebilecek hain bir mermiyle yaşamımın sona ermesi korkusuyla onların çok üzüleceği bu dünyada var olup ruhen yok olmaları idi.. Ama en çok cesaretlendiren şey de bu Vatan için Bayrak için hainlere karşı siper olup Vatan'ımın nöbetini tutmaktı.. Biz rahat şekilde yatağımızda uyuyabiliyorsak, hayat istediğimiz gibi gitmese bile kazanıyor evimizi geçindirebilecek bir şansımız varsa da bu Kahraman Mehmetçiklerimizden dolayıdır. Günlük hayatın koşuşturmasında her ne kadar böyle konular aklımıza gelmese de kalbimiz, gönlümüz, dularımız sizlerden yana Vatanımızı bekleyen güzel inasanlar.. Vur Hainlere Mehmedim! Acıma..

 

 

Etiketler
mehmetcik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mehmetçik Kato Dağı'nda PKK'nın peşinde Feronia Haber Arşivi 1 06 Ekim 2017 15:38
Narkotim'ler göz açtırmıyor Desmont Haber Arşivi 0 22 Aralık 2014 17:16
Mehmetçik teröriste göz açtırmıyor Lee Haber Arşivi 0 27 Ocak 2008 14:39
Gabar Dağı'nda 4 Şehit Julw Haber Arşivi 11 14 Kasım 2007 13:16