IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
4Beğeni(ler)
  • 2 Post By Feronia
  • 2 Post By AftieL

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2017, 01:33   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kore Gazisi Süleyman Dilbirliği ve eşi Nimet Dilbirliği son yolculuklarına uğurlandı




Kore Gazisi Süleyman Dilbirliği ve eşi Nimet Dilbirliği son yolculuklarına uğurlandı"Ayla" filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği ile eşi Nimet Dilbirliği son yolculuklarına birlikte uğurlandı.* Astsubay Dilbirliği ve eşi için düzenlenen askeri törene katılan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu,* Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.


"Ayla" filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Eunja Kim'in manevi babası Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği (91) ve eşi Nimet Dilbirliği (85) son yolculuklarına birlikte uğurlandı. 65 yıllık hayat arkadaşları için Üsküdar'da bulunan Büyük Selimiye Camii'nde askeri tören düzenlendi. İkindi namazına müteakip düzenlenen törene 1.Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu, ayla filminde Astsubay Süleyman Dilbirliği'ni canlandıran* İsmail Hacıoğlu, Ali Atay, Yavuz Karakaş, Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu, gaziler ve sevenleri katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve* Başbakan Binali Yıldırım cenaze törenine çelenk gönderdi.

Astsubay Süleyman Dilbirliği ile eşi Nimet Dilbirliği'nin kızları Sabahat Dilbirliği taziyeleri kabul etti. Sabahat Dilbirliği'ne başsağlığı dileyen filmin yapımcısı Mustafa Uslu gözyaşlarına hakim olamadı. Uslu, Astsubay Dilbirliği ile eşinin tabutu başında uzun süre dua etti. Ardından Uslu, Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin Türk Bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Astsubay Dilbirliği'nin Türk Bayrağına sarılı tabutunu ve eşi Nimet Dilbirliği'nin tabutunu yan yana gören sevenleri duygusal anlar yaşadı.

AYLA UÇAK SAATİNDEN DOLAYI KATILAMADI

Güney Kore Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cha Young Cheol,* gazetecilere yaptığı açıklamada, Süleyman Dilbirliği'nin manevi kızı Eunja* Kim'in, uçak saatinden dolayı cenaze törenine katılamadığını kaydetti.

*Ali Atay, “Ona son zamanda müthiş bir hediye verdik bence. Filmi beraber izlemiş olmak benim hayatımda unutmayacağım bir an. Gerçekten bir film senaryosunun içinde bir film yaşıyoruz gibi hissediyoruz” şeklinde konuştu.

Ayla filminde Astsubay Süleyman Dilbirliği'ni canlandıran İsmail Hacıoğlu ise, “Söyleyecek fazla bir şey yok hepimizin başı sağolsun. Biz kocaman yürekli bir adamım kaybettik. Bütün ülkenin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.

Yapılan duaların ardından cenaze namazı kılınarak helallik alındı. Ardından Astsubay Dilbirliği ve eşinin tabutu Karacaahmet Mezarlığına götürülmek üzere cenaze aracına yüklendi.

Milliyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Aralık 2017, 02:27   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kore Gazisi Süleyman Dilbirliği ve eşi Nimet Dilbirliği son yolculuklarına uğurlandı




Keske adamcağız son gunlerinde ayla filminin koredede izlendiğini görseydi
nedense korede vizyona girmedi
Mekanı Cennet olsun

__________________




 

 

Etiketler
ayla, kore gazisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Demokrasi şehitleri son yolculuklarına uğurlandı Seth Haber Arşivi 0 17 Temmuz 2016 12:35
İşadamı Esat Edin ve çocukları son yolculuklarına uğurlandı.. Angel Haber Arşivi 1 06 Ekim 2008 20:28