IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Bakan ÖZLÜ - Türkiyenin Otomobil projesini hafife aliyorlar ! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/780418-bakan-ozlu-turkiyenin-otomobil-projesini-hafife-aliyorlar.html)

CLasS 27 Aralık 2017 21:13

Bakan ÖZLÜ - Türkiyenin Otomobil projesini hafife aliyorlar !
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ''Türkiye'nin otomobil projesini bile hafife alıyorlar. İstismar etmeye çalışıyorlar. Milletimizin tamamen sahiplendiği yerli otomobil projemizi büyük bir gayretle sürdürüyoruz" dedi.
Türkiye'nin yerli otomobil projesini de hafife aldıklarıın belirten Özlü, "Türkiye'nin otomobil projesini bile hafife alıyorlar. İstismar etmeye çalışıyorlar. Milletimizin tamamen sahiplendiği yerli otomobil projemizi büyük bir gayretle sürdürüyoruz. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettikleri tarihte ve süre içerisinde projemizi hayata geçireceğiz. Biz, milli ve yerli duruşumuzdan hiçbir biçimde taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bilimde, teknolojide, sanayide, üretimde milli ve yerli olan herşeyi desteklemeye devam edeceğiz. Bunun için projeler üretecek, kaynaklar oluşturacak ve mutlaka olumlu sonuçlar alacağız. Bizim bu duruşumuz, teori değil, pratiktir, gerçektir, somuttur. Bizim üç hedefimiz var. Türkiye'yi bilim merkezi yapmak. Türkiye'yi teknolji üssü yapmak. Türkiye'yi ileri sanayi ülkesi yapmak. Bu hedeflere ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net