IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2018, 18:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baba- oğul birlikte yüksek lisans yapıyor




MUŞ'un Hasköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Yaşar Özden (57) oğlu Özmen Özden (34) ile birlikte Alparslan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimi alıyor.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Muş'un Hasköy ilçesinde 7 çocuk babası Yaşar Özden, güvenlik görevlisi olan oğlu Özmen Özden ile aynı üniversitede yüksek lisansa başladı. Anadolu Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünden 2015-2016 yıllarında mezun olan baba-oğul şimdi birlikte aynı sırayı paylaşıyor. Okumanın yaşı olmadığını belirten Yaşar Özden, akşamları oğlu ile birlikte üniversiteye geldiklerini söyledi. Dersleri aksatmadan takip ettiğini söyleyen Yaşar Özden, "Eskiden gaz lambası altında ders çalışıyorduk. Şimdi bütün imkanlara sahibiz. Oğlumla fakülteye beraber gidip geliyoruz. Atalarımızın bir sözü var. 'Eğitim beşikten mezara kadar devam eder' diye, bizde bunu sürdürüyoruz. Çocuklarım bu yaşta neden okuduğumu soruyor. Ben de 'bırakın bu dünyada benim sermayem eğitimim olsun' diyorum. Dünyanın en mutlu insanı benim" diye konuştu.

Babası ile birlikte 2 yıllık yüksek lisans eğitimlerine bu yıl başladıklarını aktaran Özmen Özden ise babası ile aynı sırayı paylaşmanın gurur verici olduğunu vurguladı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdullah Kıran da baba oğulun aynı bölümde aynı sırayı paylaşarak eğitim görmelerinin kendilerini sürpriz olduğunu anlattı. Kıran şunları söyledi:

"Baba oğulun birlikte yüksek lisans yapması bize mutluluk kaynağı oldu. Atalarımızın dediği gibi 'okumanın yaşı yoktur.' Hakikaten okumanın yaşı olmadığın en güzel örneği bu sınıfta. Kendi hayatları, gelecek nesiller açısından çok güzel bir anı olarak kayda geçecektir. Derslerini aksatmıyorlar ve çok azimliler."





(alıntı)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tezsiz Yüksek Lisans Kaldırıldı. Pentagram YGS ve LYS'ye Hazırlık 2 15 Haziran 2013 13:39
Tezsiz Yüksek Lisans kaldırılıyor Lucifer Haber Arşivi 0 24 Ocak 2010 21:09