IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 2 Post By Adem
  • 1 Post By Zeytin

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2018, 14:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Minibüste işitme engelliyi öldüresiye döven 4 üniversiteliye gözaltı




ADANA'da geçen perşembe, işitme engelli Agit Acun'u (20) bindiği minibüste öldüresiye döven 4 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Bir tekstil firmasında işçi Agit Acun'un kanser hastası annesi Cihan Acun, "Görüntüleri izleyince yüreğim parçalandı" dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, 11 Ocak Perşembe günü saat 21.45 sıralarında, merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi Gazipaşa Bulvarı'nda meydana geldi. Bir tekstil firmasında işçi olarak çalışan işitme engelli Agit Acun, izin alıp, hastaneye gitti. Daha sonra hastane çıkışı evine gitmek için minibüse binen Acun, arka koltukta oturan 4 kişi tarafından başına vurularak taciz edildi. Arka koltukta oturanlar, kendilerine dönerek kulağını gösterip işitme engelli olduğunu anlatmaya çalışan Agit Acun'a, saldırdı. Saldırganlar, minibüstekilerin gözleri önünde Acun'u tekme tokat dövdü. Kendisini korumak için yerinden kalkıp, sürücünün yanına kaçan Agit Acun'un üzerine gelen saldırganlar, gence acımasızca vurmaya devam etti. Minibüsteki kimsenin yardım etmediği Acun'u öldüresiye döven saldırganlar, bir ara yol kenarında duran minibüsten inip kaçtı.

Düştüğü yerden minibüstekilere kulağını gösterip işitme engelli olduğunu anlatmaya çalışan Agit Acun'u tanıyan bir kişi, ağabeyi İsmail Acun'u arayarak kardeşinin dövüldüğünü söyledi.

Minibüsteki güvenlik kamerasına yansıyan saldırı görüntüsünün CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tarafından sosyal medyada paylaşılması üzerine polis, geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis, üniversite öğrencisi olduğu belirtilen saldırganlar A.G., Ç.C.Ç., İ.K. ve A.B.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan saldırganlar, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

ANNESİ: YÜREĞİM PARÇALANDI

Olaydan sonra polis merkezine gidip darp raporu alan Agit Acun'un yüzünde ve gözlerinde morluklar oluştu. Kanser hastası Cihan Acun, oğluna yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi. Anne Acun, "Onları adalete bırakıyorum. Bu kabul edilemez bir olay, Benim oğlum ne duyuyor ne de konuşabiliyor. Öldüresiye dövmüşler. Görüntüleri izleyince bir kez daha yüreğim parçalandı" dedi.

Gencin ağabeyi İsmail Acun ise saldırganlardan birinin sporcu olduğunu öğrendiğini belirterek, "Benim kardeşim bir tekstil firmasında işçi. Kendisi işitme engelli. Olay günü hastaneye gitmek için izin almış. Otobüse binen 3 kişi kendi aralarında kavga etmeye başlamış. Daha sonra benim kardeşimin kafasına 2 kere vurmuşlar. O da arkasına dönerek kulağının duymadığını anlatmaya çalışmış. Daha sonra kardeşimi öldüresiye dövmüş. Biri dövüş sporu ile ilgileniyormuş. O kişinin vurduğu her yumruk silah şiddetinde. Onun spordan men edilmesini istiyorum."

İŞARET DİLİYLE ANLATTI

Yaşadığı saldırının izlerini taşıyan Agit Acun ise darp raporu almak için Şehir Hastanesi'ne ağabeyi ile birlikte gitti. Saldırıyı işaret diliyle anlatan Acun, suçsuz olduğunu söyledi.





(alıntı)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Ocak 2018, 19:15   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Minibüste işitme engelliyi öldüresiye döven 4 üniversiteliye gözaltı




Sabah videoyu izledim, içim acıdı. Agit kardeşimizle sabah saatlerinde yazılı olarak iletişim sağladım, her türlü hukuki desteğin kendisine yapılacağını belirttim talep ettiği takdirde. Üstelik; Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan birisi tarafından başlatılıyor olay. Buradan da anlaşıldığı gibi her şey okumak değil, eğitim almak değil. Bir insanın karakterinde ne var ise, onu yaşar ve yaşatır. Üstelik engelli olan özel bir insanı darp edip insanlık dışına çıkabilecek kadar. Olayın başlarında darbedilen genç kardeşimiz işitme engelli olduğunu el işaretleriyle gösteriyor buna rağmen o kadar kişi üzerine çullanıyor. Bir insan da vicdan yoksa, o insandan her şey beklenir bu olaydaki örnek gibi.

Bu kadar da haysiyet yoksunu, vicdan yoksunu olmamalı insan. Bu mu yani delikanlılık? çocuk karşılık bile veremiyor, hayvanlarda bile böylesine bir vahşet yok, insanlarda görmek içler acısı. Olay anında bölgede olup da hiçbir müdahalede bulunmayanlara Agit kardeşimizin annesinin dediği gibi; "O izleyenlerde kendisini adam yerine koymasın." aynen öyle güzel insan, yapanlardan bir farkı kalmamış izleyenlerin.

Nihayetinde tutuklanmışlar, adalet tecelli etmiş.

 

Alt 16 Ocak 2018, 00:09   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Minibüste işitme engelliyi öldüresiye döven 4 üniversiteliye gözaltı




Allahtan hic korkulari yok gibi
Ya bir gun sen engelli olursan, onun durumuna dusersen??
kendini buyuk sanma insanoglu, oyle bir dert verirki yaratan..

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 16 Ocak 2018, 00:15   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Minibüste işitme engelliyi öldüresiye döven 4 üniversiteliye gözaltı




Insanlik bir kez daha sinifta kaldi...
Merhamet oyle yuce bir duygudur ki maalesef her yurekte bulunmuyor. Boyle merhametsiz ve vicdansizlari gorunce Allah'a bir kez daha sukrediyorum.

__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bindikleri Bot Batınca Kaçaklar İki Engelliyi Kayalıklarda Bıraktı Lucifer Haber Arşivi 0 27 Haziran 2015 11:53
Bir üniversiteliye cevap Ecrin Genel İslami Konular 2 02 Temmuz 2013 00:08
Üniversiteliye Askerlik Müjdesi.. Düş Haber Arşivi 0 23 Eylül 2011 00:06
11 milyon engelliyi yolda bırakacak! Juventus Haber Arşivi 0 16 Haziran 2009 11:10