IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
5Beğeni(ler)
  • 1 Post By Mara
  • 1 Post By Togepi
  • 1 Post By esekherif
  • 1 Post By Mara
  • 1 Post By Mara

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ocak 2018, 13:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şişli'de, bir kadın erkek arkadaşını öldürüp intihar etti




Şişli'de, bir kadın, tartıştığı erkek arkadaşını tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı tabancayla intihar etti.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, saat 17.00 sıralarında, İnönü Mahallesi Babil Sokak 78 numaralı binanın giriş katında meydana geldi. İddiaya göre, Gürcü asıllı olduğu öğrenilen Janet Xonelidze adlı kadınla erkek arkadaşı Orhan Atıç arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma sırasında, Xonelidze, evde bulunan ruhsatsız tabancayı alarak Atıç'a ateş etti. Atıç, olay yerinde hayatını kaybederken, Janet Xonelidze, aynı tabancayı bu kez kendi başına dayayarak ateşledi.

Janet Xonelidze'nin aynı binada yaşayan kızı tabanca sesini duyar duymaz annesinin yaşadığı daireye koştu. Annesi ve Orhan Atıç'ın kanlar içinde yerde yattığını gören kadın, polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelerek incelemede bulunan sağlık ekipleri Xonelidze ile Atıç'ın ölmüş olduğunu tespit etti. Annesinin ölümü nedeniyle sinir krizleri geçiren kadını yakınları teselli etmeye çalıştı.

Mahalle sakinin Ali Turan İldem, "Son birkaç gündür morali bozuktu. Komşu olarak iyi bir insandı. Bugün kendisini 3 gibi gördüm. Köpeklerini içeriye almasını söyledim. İçeriye alacağını söyledi. Olay anlatılana göre kasap Orhan diye bir şahsı vuruyor. Ondan sonra kendisini vuruyor. Sebebini bilmiyoruz' diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından savcı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.




(alıntı)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Ocak 2018, 16:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şişli'de, bir kadın erkek arkadaşını öldürüp intihar etti




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelecekteki ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben.
 

Alt 27 Ocak 2018, 21:57   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şişli'de, bir kadın erkek arkadaşını öldürüp intihar etti




İşte aradığım tutkulu ilişki!

 

Alt 28 Ocak 2018, 00:57   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şişli'de, bir kadın erkek arkadaşını öldürüp intihar etti




Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelecekteki ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tarihte Yaşamış 10 Kadın Seri Katil

1. Elizabeth Bathory "Kanlı Kontes" (1560-1614)
Elizabeth Bathory "Kanlı Kontes" (1560-1614)
'Kanlı Kontes'' olarak ün yapan ve tarihteki en acımasız kadınlardan biri olarak bilinen Elizabeth Bathory'nin, yaşadığı 1560-1614 yılları arasında 600'den fazla genç kızı (bakire kızları) öldürerek kanını içtiği çeşitli kaynaklarda yer alıyor. Öldürdüğü kişilerin kanıyla banyo yaptığı şeklinde rivayetler var. Bazı tarihçilere göre kanlı kontes genç kızları öldürmesinin sebebi genç kalmak istemesiydi ve genç kızların kanlarıyla banyo yaparak genç kalabileceğine inanıyordu. Bazı kaynaklara göre de Kontesin büyücülükle uğraştığı söyleniyor.

(Favorimdir.)

2. Williamina Minnie Dean (1844-1895)
Williamina Minnie Dean (1844-1895)
Paralı bir bakıcı olan Minnie Dean çocukları büyütmek yerine onları öldürüyordu. Evlatlık edinen kişiler yasal olarak kayıt altında olmadıkları için , Minnie Dean yaptıkları uzun süre için fark edilmedi. Minnie Dean kayıtlara göre 3 çocuğu öldürmüştür. Lakin bazı kaynaklara göre de bedenleri bulunamayan bir çok çocuğun ölümünden sorumlu olduğu öne sürülmüştür.


3. Dorothea Puente "Katil Nine" (1929-2011)
Dorothea Puente "Katil Nine" (1929-2011)
Yaşlı bir pansiyoncu olan Dorothea pansiyonu işlettiği yıllar içerisinde pansiyonda kalan müşterileri sesiz bir şekilde öldürüp daha sonra imzalarını taklit ederek yaşam kalitesini attırmak için paralarını kullanırdı. Pansiyona gelen hastalar genelikle şizofren yada sarhoşlardı.

4. Belle Guiness (1859-1931)
Belle Guiness (1859-1931)
Belle Guinness'in bitmek bilmeyen para hırsı vardı. Kaynaklara göre 10 yıl içinde 20'den fazla insanı öldürdü. Resmi olmayan iddialara göre öldürdüğü kişi sayısı 100'ü geçmekte. İlk olarak evlenmek için gazetelere ilan veriyor, evlendikten sonra fazla şüphe çekmemek için biraz bekliyordu ve daha sonra kocalarını kafalarına vurduğu sert bir darbeyle öldürüp uzuvları kesip birden çok cesetle birlikte domuzların bulunduğu yere gömüyordu, en azından kendisi için söylenen iddialar bunlar.

5. Madame Lalaurie (1775-1842)
Madame Lalaurie (1775-1842)
Paralı ve iyi ilişkileri olan sosyetik bir güzel Lalaurie evinde verdiği partiler ve davetlerle çevre sakinleri tarafından tanınan bir kadındı. Kaynaklara göre 12 yaşındaki Lia adlı kölesi bir davet öncesi Lalaurie'nin saçlarını tararken canını acıttığı için kırbaçla bayıltana kadar dövülmüş sonrada öldürülmüştür. İlk cinayetini ve işkencesi bu şekilde işleyen Lalaurie kendisine açılan davada sahip olduğu yüksek çevresini kullanarak sadece 300 dolar ceza ödeyerek kurtulmuştur . Madam bu cinayetten sonra günlük hayatına devam etmiştir ancak kaldığı 1140 numaralı evin mutfağında çıkan yangın Lalaurie'nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmıştır. New Orleans itfayesi yangına müdahale etmek için Madamın evine girmiş ve itfaiye görevlerini gören bir kölenin evin 3. katını kontrol etmelerini söylemesi üzerine üst kata çıkmışlar. İtfaiye ekipleri sürgülü ve kilitli bir kapı ile karşılaşmış. Kapının arasından çığlık ve ağlama sesleri duymaları üzerine kapıyı kırarak açmışlar ve gördükleri manzara ile şoka uğramışlar. Ceset ve leş kokusu içinde duvarlara zincirlenmiş insan bedenleri; kimisi yaşayan kimisi ölü kimisi de kanlar içerisinde. İşkence edilerek parçalanmış 7 köleye ait cesetler de cabası. Ölü veya canlı kurbanların çoğunun kemikleri kırılmış ve ters yöne doğru çevrilmiş. Derileri farklı bir biçimde oyulmuş ve yüzülmüş, elleri ve ayakları kesilmiş.

Bir iddiaya göre Paris'e kaçan Madam Fransa'da domuz avına çıktığı zaman domuz avı sırasında geçirdiği kaza sırasında öldüğü iddia edilmiştir ancak hiç bir zaman kanıtları ortaya konulamamıştır. Araştırmacı yazar Engune Backes 1924 yılında Saint Louis mezarlığında Madamın adının yazılı olduğu mezar taşı keşfetmesiyle 1842 ibareli ölüm tarihinin yazmasıyla madamın 1842 öldüğü düşünülmektedir . Uzun yıllar 1140 numaralı evin önünden insanlar korkudan geçememiştir . hakkında ortaya konulan "yaşıyor" iddiaları uzun yıllar kulaktan kulağa yayılmıştır.
6. Enriqueta Marti (1868-1913)
Enriqueta Marti (1868-1913)
Katalonyalı çocuk katili. Rivayetlere göre çocukları öldürdükten sonra cesetlerini kaynatarak onların kemik , yağ ve kanlarından çeşitli aşk iksirleri ve koca karı ilaçları hazırlayıp pahalı bir fiyata satıyordu. Ayrıca zengin pedofillere sokaklardan kaçırdığı kimsesi çocukları da para karşılığı kiralıyordu. En sonunda zengin bir adamın ihbarıyla 1912 yılında tutuklandıktan sonra hapse atılmış ve diğer mahkumlar tarafından öldürülmüştür.

7. Jiang Qing (1914-1991)
Jiang Qing (1914-1991)
Çin devriminin mimarı Mao Çe-tung'un eşi Jiang Qing komünist partı içinde zeki hamleleri sayesinde kısa süre içinde yükseldi. Jiang Qing Çin kültür devriminin arkasındaki esas güç olduğu ileri sürüldü. 500 bin insanın ölümünden sorumlu tutulan Jiang Qing, 36 milyon kişiye de işkence yapılmasından sorumlu tutuldu.

8. Ilse Koch "Buchenwald Cadısı" ( 1906-1967)
Ilse Koch "Buchenwald Cadısı" ( 1906-1967)
Siyasi suçlu hapishaneleri'nin komutanı Karl Otto Koch'un eşi. Buchenwald Toplama Kampı'nda mahkumlara karşı sadist davranışları ve acımasızlığından dolayı Buchenwald Cadısı olarak ünlenmiştir. Dövmeli vücutlara düşkünlüğü ile tanınan Ilse Koch öldürttüğü esirlerin derilerindeki dövmeleri kesip (bazen de derileri kendisi süsleyip) çanta, eldiven, gece lambası, hatta işlemeli iç çamaşırı yapmıştır.

Ilse Koch öldürttüğü esirlerin derilerindeki dövmeleri kesip yaptığı eşyalardan bazıları.
Ilse Koch öldürttüğü esirlerin derilerindeki dövmeleri kesip yaptığı eşyalardan bazıları.
9. Beverly Allitt "Ölüm Meleği" (1968- )
Beverly Allitt "Ölüm Meleği" (1968- )
1991 yılında pediatri hemşiresi olarak çalıştığı çocuk yurdundaki dört çocuğu öldürüp beşini yaralamaktan tutuklandı. O zamandan beri İngiltere'nin kötü şöhretli kadını olarak anılmaktadır. Kullandığı cinayet yöntemi; çocuğa insulin veya potasyum enjekte ederek kalp krizi geçirtmek. bu maddeleri bulamadığında ise çocuğu boğuyordu. Cinayetleri neden işlediği hiç bir zaman açıklığa kavuşamadı.

10. Mary Ann Cotton "Kara Dul" (1832-1873)
Mary Ann Cotton "Kara Dul" (1832-1873)
Mary Ann dört kocasını, bir sevgilisini, bir arkadaşını ve toplam 12 çocuğu arsenikle zehirleyerek öldürmüştü . İşlediği cinayetler yerel gazetelerin peşine düşmesiyle gün yüzüne çıkarıldı. Mary Ann 24 mart 1873'te asılarak idam edildi. Celladı ona acımamış ve hemen ölmesi için gerekli zehir damlasını vermemiştir. bu nedenle Mary Ann bir hayli acı çekmiştir.

11. Madam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğum tarihi kesin olarak bilinememekte, ilkokul çağlarında çıkardığı kavgalarda ve düellolarda da silah kullanmayan Şık bir hanım efendi gibi gözükse de işin aslı öyle değildi. Genellikle kafasını kullanırdı ünlü galataraylı hagi'den bile iyi kafa attığı söylemektedir. Kendi büyüdükçe kavgaları da büyümeye başladı.İstanbul beyoğlunda bir bar kavgasında kulağı kesildi. Bu yüzden ona eski kulağı kesik derlerdi.Taksimden tünele , oradan galata köptüsün'e hatta marmara bilorda salonuna kadar olan yerlerin haracını kedileriyle birlikte yerdi. Kendisinin ünlü olması eşekherfle girdiği düellolardır.Tophane semtini inim inim inleten eşek arap hüsnü tarafından öldürülünce tahtına geçmek istemiş ama esekherif rüyalarına girdiği için vazgeçmiştir.Şimdi bir balıkçı kasabasında tavukları okşayıp atları kovalamaktadır.

 

Alt 28 Ocak 2018, 08:08   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şişli'de, bir kadın erkek arkadaşını öldürüp intihar etti




esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
11. Madam @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğum tarihi kesin olarak bilinememekte, ilkokul çağlarında çıkardığı kavgalarda ve düellolarda da silah kullanmayan Şık bir hanım efendi gibi gözükse de işin aslı öyle değildi. Genellikle kafasını kullanırdı ünlü galataraylı hagi'den bile iyi kafa attığı söylemektedir. Kendi büyüdükçe kavgaları da büyümeye başladı.İstanbul beyoğlunda bir bar kavgasında kulağı kesildi. Bu yüzden ona eski kulağı kesik derlerdi.Taksimden tünele , oradan galata köptüsün'e hatta marmara bilorda salonuna kadar olan yerlerin haracını kedileriyle birlikte yerdi. Kendisinin ünlü olması eşekherfle girdiği düellolardır.Tophane semtini inim inim inleten eşek arap hüsnü tarafından öldürülünce tahtına geçmek istemiş ama esekherif rüyalarına girdiği için vazgeçmiştir.Şimdi bir balıkçı kasabasında tavukları okşayıp atları kovalamaktadır.

Şimdi şu yazdıklarında bana uyan kısımları renklendirdim, onca yıl geçti beni hiç tanımamışsın bu beni biraz düşündürdü....

__________________
Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben.
 

Alt 28 Ocak 2018, 20:42   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şişli'de, bir kadın erkek arkadaşını öldürüp intihar etti




Mara Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdi şu yazdıklarında bana uyan kısımları renklendirdim, onca yıl geçti beni hiç tanımamışsın bu beni biraz düşündürdü....

Küçükken hep kırmızı kalemim biterdi. Hiç bir şeyin altını çizemedim.
Kırmızı kalemini verir misin?

 

Alt 28 Ocak 2018, 20:43   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şişli'de, bir kadın erkek arkadaşını öldürüp intihar etti




Kırmızı kalemimi vermem, git buradan sevimsiz şey seni

__________________
Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben.
 

Alt 28 Ocak 2018, 23:11   #8
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şişli'de, bir kadın erkek arkadaşını öldürüp intihar etti




Bu da Yeni moda sanki
Sevgilini obur tarafa yolla.. sende pesinden git

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eski kız arkadaşını ve kardeşini öldürüp intihar etti Seth Haber Arşivi 0 07 Ağustos 2015 16:19
Eşi ve iki kızını öldürüp intihar etti Desmont Haber Arşivi 0 24 Aralık 2014 20:06
Karısını öldürüp intihar etti PassioN Haber Arşivi 0 21 Nisan 2012 19:11
Oğlunu öldürüp intihar etti PassioN Haber Arşivi 0 09 Nisan 2012 22:01