IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2018, 02:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O gazi, son yolcuğuna uğurlandı




SAMSUNLU Kore Gazisi Selahattin Erzincan, geçirdiği rahatsızlık sonucu 88 yaşında hayatını kaybetti. Erzincan için Samsun'da düzenlenen cenaze törenine, Vali Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da katıldı. Erzincan, Zafer Bayramı törenlerinde, yürümekte zorluk çekmesi nedeniyle çevredekiler tarafından oturduğu sandalye ile protokol tribününe götürülmüştü.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Samsun'da, geçen 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde, yürümekte zorluk çekmesi nedeniyle çevredekiler tarafından oturduğu sandalye ile protokol tribününe götürülen Selahattin Erzincan, ölmeden önce son isteğinin, bu törene katılmak olduğunu söylemişti. Kore Gazisi Erzincan, Zafer Bayramı’ndan 5 ay sonra geçirdiği rahatsızlık sonucu 88 yaşında hayatını kaybetti. Selahattin Erzincan için Samsun'da cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve belediye bürokratları, Garnizon Komutanı Recep Ali Üstün, Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Diril, gaziler ile Erzincan'ın yakınları katıldı.

Cenaze töreninde konuşan Başkan Yılmaz, Gazi Erzincan’ı çok sevdiğini belirterek, “Selahattin ağabeyimiz için bugün son görevimizi yerine getiriyoruz. Kendisini çok seven birisi olarak ölümü beni derinden etkiledi. Benim gibi yüzlerce, binlerce kişinin gönlünde taht kuran Selahattin ağabeyimizi hiç unutmayacağım. Rabbim rahmet eylesin. Geride kalan emanetlerine her zaman sahip çıkacağız” dedi.

Selahattin Erzincan’ın cenazesi, Büyük Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kıranköy Mezarlığı’nda defnedildi.



(alıntı)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Total'in CEO'su uğurlandı Seth Haber Arşivi 0 28 Ekim 2014 12:04
Karikatürist Gülgeç Son Yolcuğuna Uğurlanıyor. Sevda Haber Arşivi 0 17 Şubat 2011 12:34