IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2018, 00:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mahir Ünal'dan Türkiye Tabipler Birliği'ne tepki




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, Türk Tabipler Birliği'nin Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi, "Bu ülkede HDP'li belediyeler devletin kendilerine aktardığı bütün ödeneği Kandil'e verdiler, yetmedi devletin kepçesiyle hendekleri kazdılar el yapımı patlayıcıları yerleştirdiler. Oraya yerleşen patlayıcılarla çocukları katletti, kadınları katletti. Türkiye Tabipler Birliği'nin orada yapılan katliamlara ses çıkardığını gördünüz mü, hayır" dedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


"TERÖRİSTLERİ ÖVEN AKADEMİSYENLER VAR"

Türkiye'nin ilk sosyal medya akademisi olma özelliğini taşıyan Kahramankazan Belediyesi Sosyal Medya Akademisi faaliyete geçti. Milli Eğitim Bakanlığı ve Gazi Üniversitesi işbirliği ile kurulan Sosyal Medya Akademisi'nde ikinci dersin konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal oldu. Belediye toplantı salonunda kurs gören kursiyerlere konuşan Ünal, "Bu ülkenin üniversitesindeki bir çok akademisyen bu ülkenin o körpe beyinlerini bu ülkeye düşman olarak yetiştiriyorlar biliyor musunuz. Geçen, gençlerle yaptığım konuşmada şunu fark ettim. Şu anda Kahraman Türk ordusunun Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda göğüs göğüse mücadele ettiği teröristleri öven akademisyenler var. O teröristlere sempati duyulmasını sağlayan o teröristlere empati ile bakılmasını adeta teşvik eden tavsiye eden akademisyenler var. Ama aynı akademisyen o gencin beynine o orduyu katil, bu ülkeyi de geri kalmış anlatıyor, bu ülke de bu ülkenin üniversitelerinde. Sonra da bunu özgürlük kılıfıyla örtüyor, ifade özgürlüğüyle örtüyor. Ne zamandan beri ihanetin adı ifade özgürlüğü olmuştur kardeşlerim. Dünyanın her yerinde ihanet ihanettir" dedi.

'BİR KELİME ETTİĞİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ?'

Türk Tabipler Birliği'nin Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamasına tepki gösteren Ünal, şöyle konuştu:

"Bu ülkede HDP'li belediyeler devletin kendilerine aktardığı bütün ödeneği Kandil'e verdiler yetmedi devletin kepçesiyle hendekleri kazdılar, el yapımı patlayıcıları yerleştirdiler. Oraya yerleşen patlayıcılarla çocukları katletti, kadınları katletti. Bu ülkede bir tane akademisyen çıkıp da o katliamlara karşı, terör örgütünün katliamlarına karşı tek bir kelime ettiğini gözdünüz mü, Türkiye Tabipler Birliğini orada yapılan katliamlara ses çıkardığını gördünüz mü, hayır. Ama devlet bu katliamları engellemek için harekete geçtiğinde bu efendiler harekete geçen hemen. Neden görevliler çünkü. Neyi korumakla görevliler bu ülkedeki ihaneti, terör seviciliği korumakla görevliler. Bunu neyle yapıyorlar ifade özgürlüğüyle yapıyorlar."

Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte 'Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan Özgür Süriye Ordusu (ÖSO) mensuplarının ana muhalefet partisi tarafından terörist olarak gösterildiğini de kaydeden Ünal, "Yahu bu ÖSO Fırat Kalkanı'nda bizimle birlikte DAEŞ'e karşı savaştı. Şimdi bizimle birlikte PKK, PYD'ye karşı savaşıyor. Siz bunların PKK, PYD'ye tek bir kelime ettikleri duydunuz mu ? Hiç etmezler. Biz artık Reyhanlı'ya Kilis'e bombaların düştüğü bir ülke olmayacağız" diye konuştu.



(alıntı)

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
akp, güncel haber, hdp


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Son dakika: Türk Tabipler Birliği yöneticilerine gözaltı kararı yaSmin Haber Arşivi 1 30 Ocak 2018 11:37
Avrupa Birliği'nden Trump'ın Kudüs Kararına Sert Tepki: Karanlık Zamanlar AftieL Haber Arşivi 2 10 Aralık 2017 01:00
Arap Birliği Türkiye'yi kınadı! Seth Haber Arşivi 4 05 Ağustos 2015 14:43
Vural'dan Mahir Ünal ve Gökçek'e sert sözler! Lucifer Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2015 11:59
Türkiye Bankalar Birliği Duyurusu ... !!! Mack Haber Arşivi 0 18 Şubat 2006 00:35