IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2018, 15:12   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bülbül YPG'lilerden alındı! Afrin yolu açıldı.




Ve Bülbül YPG'lilerden alındı! Afrin yolu açıldı...
YPG'li teröristler bugün darmadağın oldu. Darmık Dağı'nın eteğindeki Ali Kar ve Zara köylerinin ardından Bülbül kasabası da düştü. ÖSO'nun sosyal medya hesapları, YPG'lilerin kasabadan çekildiğini duyurdu. Bugün yaşanan gelişmelerle Kilis sınırında Şeyh Obası'ndan Şinkal'e kadar olan kuzey cephesi birleştirildi.

TSK, Zeytin Dalı harekâtında öldürülen terörist sayısının 790'a çıktığını açıkladı. Bir günde 78 terörist öldürüldü. Bugün vurulan terörirst sayısı ise 14.

Ayn Batna Dağı YPG'li teröristlerden alındı, dün ele geçirilen Kurni Dağları'nın en yüksek noktasında ise artık Türk askeri var. Savaş uçakları, Afrin'in güneyindeki Daret İzze çevresindeki terör mevzilerini gece saatlerinde bombaladı.

Uluslararası haber ajansı AP, YPG'lilerin müttefikleri ABD'den Türkiye'yi durdurması için yardım istediğini duyurdu.

14.20 : Afrin yolunda en önemli kasabalardan biri olan Bülbül dakikalar önce YPG'li teröristlerden alındı. Darmık Dağı'nın hemen arkasında yer alan kasabadan teröristler çekildi. Anadolu Ajansı, Darmık Dağı'nın güney tarafına karadan Fırtına obüsleriyle atış yapıldığını bildiriyor. Patlamalar Kilis çevresinden duyuluyor.
4.00 : Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, kısa vadede Afrin çevresinden bir göç dalgasının beklenmediğini söyledi.

13.30 : TSK ve ÖSO, YPG’nin Bülbül bölgesindeki terör kampını aldı. ÖSO'dan yapılan açıklamada en az 14 PKK'lının öldürüldüğü belirtildi.

12.50 : Kilis'te YPG'li teröristler tarafından atılan patlamamış bir roket bulundu. Barış Mahallesi'ndeki iki katlı binanın alt katındaki iş yerine isabet eden roket, bir bina sakininin dikkati sayesinde ortaya çıktı.

12.10 : Türkiye'nin dört bir yanından Afrin harekâtına katılan askerlere destek yağıyor. Annelerin elleriyle hazırladığı yemekler, cephedeki askere ulaştırıldı. Fotoğraf Anadolu Ajansı'ndan.

11.55 : ÖSO ve TSK, Bülbül bölgesindeki Darmık Dağı'nın eteklerinde yer alan Ali Kar ve Zara köylerini teröristlerden aldı. Böylece kuzey cephesinde Şeyh Obası'ndan Şinkal'e kadar olan kısım birleştirildi.

11.40 : Reyhanlı'ya YPG'li teröristlerin attığı ve patlamayan roket, bomba imha uzmanları tarafından imha edildi. Anadolu Ajansı, yaklaşık üç metrelik roketin saplandığı evin bahçesinde infilak ettirildiğini bildiriyor.


11.30 : Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait konvoy İdlib kuzeyindeki Kefr Lusin beldesinden, Halep batısındaki Daret İzze ve Salva bölgelerine intikal etti.

10.05 : TSK: Zeytin Dalı harekatında 790 terörist öldürüldü. Dünden bu yana öldürülen terörist sayısı 78


Ayrıca hava harekatlarında 18 terör hedefinin imha edildiği belirtildi.

09.45 : YPG'li teröristler, bu sabah Kilis kent merkezine roketli saldırı düzenledi. İki katlı binanın dış duvarına isabet eden roket maddi hasara yol açtı.


08.20 : Anadolu Ajansı, Kurni Dağları'nın en yüksek zirvesine çıkan Türk özel kuvvetler askerlerinin fotoğraflarını servis etti.

07.55 : Amerikan Associated Press (AP) haber ajansı, YPG'lilerin müttefikleri ABD'den Türkiye'yi durdurması için yardım istediğini duyurdu. Reuters ise, sınır hattında bekleyen Türk tanklarının fotoğraflarını dünyaya geçti.

07.40 : Türk ordu birlikleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri, Ayn Batna Dağı'nı YPG'lilerden aldı.

07.35 : Savaş uçakları, Afrin'in güneyindeki Daret İzze çevresindeki terör mevzilerini gece saatlerinde bombaladı.

07.20 : Avrupa'nın birçok ülkesinde gösteriler düzenleyen terör örgütü PKK'nın yandaşları, akşam saatlerinde Hollanda'da sahneye çıktı. Utrecht tren istasyonunu işgal eden terör destekçilerini polis istasyondan çıkardı. Kentte yaşayan Türkler de karşı gösteriyle PKK yandaşlarına yanıt verdi.

07.15 : Reyhanlı'nın hemen kuzeydoğusunda yer alan Cinderes bölgesinde günledir çatışmalar devam ederken, YPG'li teröristlerin terk ettiği mevzilerde bir güdümlü füze bulundu.
07.00 : Afrin'e Zeytin Dalı harekâtının 13. gününde tüm gelişmeler dakika dakika canlı blogda olacak.

Kaynak: milliyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
afrin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karaca'nın mezarı açıldı, DNA örneği alındı PuSAt Haber Arşivi 0 26 Mart 2006 10:58