IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2018, 10:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başbakan Yıldırım'dan Hatay ve Kilis açıklaması




Başbakan Binali Yıldırım, "Bugüne kadar Hatay'a 60, Kilis'e 34 olmak üzere toplam 94 roket füze saldırısı yapıldı. 7 sivil şehit oldu, 113 kişi yaralandı." dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptığı açıklamada, "Operasyonun başladığı günden bugüne kadar Hatay'a 60, Kilis'e 34 olmak üzere toplam 94 roket, füze saldırısı yapıldı. 7 sivil şehit oldu, 113 kişi yaralandı." dedi.

Yıldırım, beraberindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ve Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay ile Kilis Valiliği'ni ziyaret etti.

Valilik ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım, Hatay'da daha önceki saldırılarda şehidi bulunan aileleri bugün ziyaret ettiklerini, Kırıkhan'da dün şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram'ın cenazesine katıldıklarını belirtti.Hatay'da Zeytin Dalı Harekatı'nın komuta merkezini ziyaret ettiğini aktaran Yıldırım, Kilis'te Çalık camisinde ibadet esnasında şehit olan Muzaffer Aydemir'in ve yine hayatını kaybeden Suriyeli vatandaşın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Kilis'te esnafla selamlaştığını, onların dertlerini dinleme fırsatı bulduğunu belirten Başbakan Binali Yıldırım, Hatay ve Kilis valilerinden Zeytin Dalı Harekatı'nın başından bugüne kadar yapılan faaliyetleri dinlediğini aktardı.

- 538 HEDEF İMHA EDİLDİ

20 Ocak'ta başlayan harekatın planlandığı gibi başarılı bir şekilde devam ettiğini bildiren Yıldırım, "Bu arada karşı tarafta terör örgütü alçak saldırılarını sürdürüyor. İlk günden bugüne kadar daha önceki 700'ün üzerinde saldırı ve tacizi saymıyorum geçmiş aylara ve yıllara ait. Operasyonun başladığı günden bugüne kadar Hatay'a 60, Kilis'e 34 olmak üzere toplam 94 roket, füze saldırısı yapıldı. 7 sivil şehit oldu, 113 kişi yaralandı. Yine bu süre içinde Türk Silahlı Kuvvetleri 538 belirlenen hedefi imha etmiş, 935 teröristi etkisiz hale getirmiştir." dedi.a
alıntıdır

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kilis, pyd, roket


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hatay ve Kilis'e roket düştü AttackMan Haber Arşivi 0 23 Ocak 2018 18:56
Başbakan Yıldırım'dan idam açıklaması Seth Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2016 20:49
Başbakan Erdoğan Hatay'a gidiyor Lucifer Haber Arşivi 0 29 Temmuz 2010 14:23