IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
5Beğeni(ler)
  • 2 Post By BuYuCu
  • 1 Post By Feronia
  • 2 Post By Togepi

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2018, 03:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ecem'den yürek dağlayan haber




Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 Ocak’ta ortadan kaybolan Ecem Balcı’nın (17) ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu.

Ecem’in kaybolmasının ardından annesi Esra Ercömert (41) yaşamına son vermişti. Annesinin erkek arkadaşı Süleyman Kara'nın cinayeti itiraf etmesinin ardından Ecem Balcı'nın cenazesi, gömüldüğü yerden çıkarıldı. Baba Gökhan Balcı, "Benim çocuğumu diri diri gömdüler oraya. İnsan mı bunlar? 17 yaşındaydı benim evladım, ne istediler? Defineleri de batsın, kendileri de batsın. Böyle kandırmış kızımı" dedi.

Gölcük’te Ecem Balcı 5 Ocak tarihinde ortadan kaybolurken, kızını her yerde arayan, bulamayınca bunalıma giren ve rahim kanseri olan Esra Ercömert, 14 Ocak’ta gittiği Kandıra’nın Kaltalkayası mevkisinde kayalıklardan denize atladı. Esra Ercömert’in 2 gün sonra denizdeki cesedi bulunarak toprağa verildi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


“DEFİNE BULDUK”

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de Ecem’i bulmak için özel bir ekip kurdu. Ecem Balcı’nın en son annesinin erkek arkadaşı Süleyman Kara ile görüştüğü belirlendi. Ecem Balcı, erkek arkadaşıyla cep telefonundan mesajlaşırken, Süleyman Kara’nın define bulduğundan, çok zengin olduklarından bahsetti. Polis, Süleyman Kara’nın Ecem’in kaybolmasından sonra tarihi eser kaçakçılığından tutuklu bulunduğunu tespit etti.

Ecem’i bulmak için soruşturmayı derinleştiren polis, dün Süleyman Kara’yı cezaevinden çıkararak ifadesini alırken, yakınlarını da gözaltına alıp Emniyet’e getirdi. Yapılan sorgulamalar sonucu Ecem Balcı’nın öldürüldüğü tespit edildi. Ecem Balcı’nın öldürüldükten sonra Gölcük’ün Ayvazpınar köyünde ormanlık alana gömüldüğü belirlendi.

Dün gece ormanlık alana giden ekipler, tarif edilen yerde Ecem Balcı’nın toprağa gömülü cesedini buldu. Ecem Balcı’nın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Ecem Balcı'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 'tarihi eser kaçakçılığı' suçundan tutuklu bulunan Süleyman Kara, cezaevinden alınarak, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. MOBESE kayıtlarından Kara'nın, aracıyla en son Gölcük Ayvazpınar mevkisine doğru gittiği belirlendi. Ayrıca Süleyman Kara ile Ecem Balcı arasındaki telefon görüşmeleri ve telefon sinyalleri incelemeye alındı. Kara ile birlikte kardeşleri ve arkadaşları olmak üzere toplam 8 kişi, gözaltına alındı. Süleyman Kara'nın dün gece cinayeti itiraf etmesinin ardından Ecem Balcı'nın cenazesi, gömüldüğü yerden çıkarıldı. Kara, Ecem'i öldürmediğini sadece gömdüğünü iddia etti.

ANNESİNİN İNTİHARI DA ARAŞTIRILIYOR

Ecem'in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, annesi Esra Ercömert'in Kandıra Kartalkayası mevkisinde denize atlayarak intihar ettiği iddiası da yeniden ele alındı. Ecem'in göğüs kanserinin ardından protez göğüs için para biriktirdiği, Süleyman Kara'nın define bulduğunu söylemesinin ardından sevindiği öğrenildi. Gözaltındaki 8 kişinin sorgu işlemlerine devam ediliyor.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



DÖVÜLMÜŞ

Ecem Balcı’nın, Gölcük Ayvazpınar köyünde ormanlık alandaki yerden cesedinin çıkarıldığı sırada üzerinde iç çamaşırlarının olduğu, kıyafetlerinin bulunamadığı belirtildi. Ecem Balcı’nın dövüldüğü, yüz ve boyun altında morluklar bulunduğu tespit edildi.

BABASI İSYAN ETTİ

İzmit Asri Mezarlığı’nda otopsi işlemlerinin tamamlanmasını bekleyen babası Gökhan Balcı kızının öldürülmesine isyan etti. Kızının ölümü nedeniyle Süleyman Kara’yı suçlayan Gökhan Balcı, "Benim çocuğumu diri diri gömdüler oraya. İnsan mı bunlar? 17 yaşındaydı benim evladım, ne istediler? Defineleri de batsın, kendileri de batsın. Böyle kandırmış kızımı. Benim kızım onunla bir yere gidecek bir insan değil. Sevmediği bir insan o. Benim canımı yaktılar. Ya terk edecekler Gölcük’ü ya da ben onlara dar edeceğim. Evladımı yaktılar, benim içim yanıyor. 17 yaşında bir çocuk kolay yetişmiyor. Benim çocuğumun bir sürü hayali vardı. Geri gelecek mi? Bir hiç uğruna gömdüler, gittiler. Bunu nasıl yapıyorlar? Allah belalarını versin, bin beter olsunlar. Benim yaşadıklarımın katbekatını yaşasınlar" dedi.

__________________
Menfaatinizin Köpeği Olmuşsunuz.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Şubat 2018, 06:57   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ecem'den yürek dağlayan haber




Idam.

Bir aile yok oldu gitti.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

Alt 17 Şubat 2018, 11:07   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ecem'den yürek dağlayan haber




Sen gencecik yaşında kanser ile savaş ve galip gel. Sonra hayatına yaratığın biri gelsin çelme taksın öyle mi? Gerçekten insanlık öldü mü? Bu nasıl vicdan? Nasıl bir sapkınlık? Aklım almıyor.

 

 

Etiketler
dfgfdhhbfghfghfghfg


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehidin kızından yürek dağlayan feryat Feronia Haber Arşivi 0 16 Ocak 2016 23:21
Yürek burkan haber Siirt'ten geldi Violent Haber Arşivi 0 12 Ocak 2014 17:28
Yürek H/ecem Bu Yağmurlar Liaaa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 04 Mart 2012 23:45
Şehit Uzman'ın Yürek Dağlayan Hikayesi.. Düş Haber Arşivi 0 02 Ağustos 2011 15:13
Siir Eruh'tan Yürek Yakan Haber " 5 SEHİT " Gravity Haber Arşivi 3 09 Eylül 2009 01:21