IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Nisan 2018, 13:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diyanet'ten Cübbeli Hoca'ya çok ağır gönderme!




Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, “Efendim bu terliği giyen cennete gider” diyerek “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’yü hedef aldı. Ünlü, Hz. Muhammed’e ait olan sandalet yani “Nal-ı Şerif” satışına başlamıştı. Maliyetinin 130 TL olacağını belirten Ünlü, “Azgınların saldırısından, düşmanların galibiyetinden, şeytanların şerrinden, sihir ve büyülerin ulaşmasından emin olur” demişti.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, "Gençlerimiz korkunç alevlerle yanan bir çukura gidiyor. Deizm tartışması aldı başını gidiyor. Bu piyasada 'yakmayan kefen' satan, 'Efendim bu terliği giyen cennete gider' diyen ve 'Efendim filan tarikatın filan koluna müntesip olursanız direkt cennete gidersiniz' diye yalanlarla uyutuyorlar" dedi.

İşliyen, Afyonkarahisar Müftülüğünün bir otelde düzenlediği "Din İstismarının Önlenmesi" konulu panelde yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

Gençlerimiz korkunç alevlerle yanan bir çukura gidiyor. Deizm tartışması aldı başını gidiyor. Bu piyasada 'yakmayan kefen' satan, 'Efendim bu terliği giyen cennete gider' diyen ve 'Efendim filan tarikatın filan koluna müntesip olursanız direkt cennete gidersiniz' diye yalanlarla uyutuyorlar. Onun karşısına 'tepki göstereceğim' diye çıkıp en muhallet ve sahih kaynaklarımızı anlatırken çirkin bir üslupla insanların zihinlerini bulandırmaya çalışanlar arasında ne yapsın gençlerimiz? Biz önce kendimize söylüyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı Teşkilatında bulunan insanlar olarak ilk önce çalışmamız lazım. Az çalışıyoruz, daha çok çalışmamız lazım.

Panele, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve çok sayıda davetli katıldı.

CÜBBELİ AHMET TERLİK SATIŞINA BAŞLAMIŞTI

“Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Hz. Muhammed’e ait olan sandalet yani “Nal-ı Şerif” satışını yapıyordu.



alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cübbeli ahmet hoca, din istismari, diyanet işleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cübbeli Ahmet Hoca: Noel Baba'yı bırakın Cübbeli Hoca'ya takılın! Düş Haber Arşivi 0 03 Ocak 2015 18:58
Cübbeli Ahmet Hoca'ya 2 Gün İzin! Thetis Haber Arşivi 0 12 Haziran 2012 20:48
Cübbeli Hoca'ya bir darbe daha Lucifer Haber Arşivi 0 16 Aralık 2011 09:22
Cübbeli Cem Hoca dikkat çekti! Lucifer Haber Arşivi 0 18 Haziran 2010 14:52