IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2018, 12:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Muhalefet kısa sürede uzlaşıp ittifak kuramaz! Ahmet Hakan yazdı




Ahmet Hakan, bugünkü "Erken seçimle ilgili 10 şey söyleyeceğim" başlıklı yazısında 24 Haziran günü yapılacak erken seçime değindi. 24 Haziran'daki seçimin, erken seçim değil 'baskın seçim' olduğunu belirten Hakan, seçim sürecinde en çok zorlanacak partinin CHP olduğunu belirtti. Seçime iki ay kala Cumhurbaşkanı adayı belirlemenin, kampanya sloganının bulunmasının zor olduğunu ifade eden Hakan, "İYİ Parti bile bu kadar zorlanmayacak. Sonuçta Meral Akşener’e toplayacaklar yüz bin imzayı" dedi.


AK Parti'nin en büyük sorununun "Demek ki ekonomi çok zorda, bu yüzden seçimi erkenden bile daha erkene almak zorunda kaldılar" şeklindeki görüş olduğunu belirten Ahmet Hakan, seçim kararıyla birlikte muhalefet partilerinin kendi aralarında ittifak yapma ihtimallerinin azaldığını yazdı. Kısa süre içinde uzlaşıp ittifak kurmanın 'muhalefetin yapacağı iş değil' şeklinde nitelendiren Hakan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakın halk tarafından yapılacağını belirtti.

"BAŞTAN KAYBEDERLER"

Muhalefetin yapacağı en büyük yanlışın 'hazır değildik' açıklaması olacağını ifade eden Hakan, "Bozuk moralle, baskına uğramışlara özgü şaşkınlıkla, umutsuzlukla, karamsarlıkla çıkarlarsa kamuoyunun önüne... Baştan kaybederler" dedi. Muhalefetin yapacağı tek şeyin, ilk turda herkesin kendi adayını çıkması, ikinci turda ise, en yüksek aday üzerinde birleşmesi olduğunu aktaran Hakan, başka bir seçeneğe vaktin olmadığını yazdı. Türkiye tarihinin en önemli seçiminin 24 Haziran'da yapılacağını belirten Hakan, “En kritik seçim, bu seçim çok önemli” falan denir. Fakat bu seferki hakikaten çok önemli seçim. Hatta Türkiye tarihinin en önemli seçimi" ifadesini kullandı.


alıntı

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ak parti, meral akşener, muhalefet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kısa Sürede Zayıflatan 7 İpucu N999 Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 17 Mayıs 2012 23:56
Ahmet Hakan Eronat-Altıok atışmasını yazdı PassioN Haber Arşivi 0 27 Nisan 2012 20:13